Detaylar
Kim cevapladı?Windows 10'la uğraşmaktan bıktım artık daha düşük sistemlere geçmek istiyorum. Ama AMD sağ olsun zorla Windows 10 veya 11 kurmam gerek.
Windows 10'la uğraşmaktan bıktım artık daha düşük sistemlere geçmek istiyorum. Ama AMD sağ olsun zorla Windows 10 veya 11 kurmam gerek.
8.1 yükle 10 ile aynı görünüm hafifte.
İşte hocam AMD sağ olsun bilgisayara Windows 8.1 desteği vermemiş. Sadece 10 ve 11 desteği var.
İşte hocam AMD sağ olsun bilgisayara Windows 8.1 desteği vermemiş. Sadece 10 ve 11 desteği var.
Oyun ile işin yoksa Fedora 39 work station dene USB bellekle live olarak çalışabiliyor denersin.
Windows 11 kurun şu an en stabil ve güncel sistem. Özellikle sizin gibi yeni nesil donanımları kullanan kullanıcılar altyapısal özellikleri bakımından Windows 11 kullanmalı.
Hocam 4 GB RAM'im var.
MustafaPC
Uzman
Problem değil kurun. Windows 11 gibi modern sistemler ne kadar raminiz varsa ona göre kullanır. 16 veya 8 gb belleğe sahip sistemin ram kullanımına bakıp gözünüz korkmasın.
Kaldı ki SSD'li sistemlerde düşük bellek sorunlarını HDD'ye göre çok daha iyi yönetiyor Windows 11.
Problem değil kurun. Windows 11 gibi modern sistemler ne kadar RAM'iniz varsa ona göre kullanır. 16 veya 8 GB belleğe sahip sistemin RAM kullanımına bakıp gözünüz korkmasın.
Kaldı ki SSD'li sistemlerde düşük bellek sorunlarını HDD'ye göre çok daha iyi yönetiyor Windows 11.
Hocam HDD var ama işte sıkıntı o. LGS'den sonra güzel bir puan yakalarsam yeni sistem alacağım zaten.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
M.2 SSD içindeki veriler nasıl kurtarılamaz hale getirilir?
- Dagster3532
-
-