Detaylar
Kim cevapladı?CS2 ekran kartı da önemli. Diğer özellikleri belirtmediğinden YT'da en yakın tarihli videoyu şöyle bırakayım.
Tabii güncellemeler aldı. Ayrıca hangi modu oynadığına da göre değişir. Rekabetçi dışındaki modlarda oyuncu sayısı artıyor. Topluluk sunucularında oynuyorsan zaten oyunun 8v8 üstüne çıktığından FPS büyük bir oranda da düşüyor.
Genel bir sistem güncelleme, çöp dosya temizliği yapın. Bağlantıda nasıl yapacağınızı kabaca anlattım.
Uzun süredir kasa iç bakımı, termal macun yenilemesi yapmadıysanız yapın.
Kullandığınız diskin sağlık değerleri ve hız testlerine bakın. CrystalDiskInfo ve CrystalDiskMark kullanabilirsiniz.
Ama açıkcası videodaki FPS'ler bu oyunda akıcı bir deneyim için yeterli değil. Çünkü halen düzelmediğinden anormal FPS düşüşleri yaşanıyor. Eskiden çok daha fark etse de halen güzel bir işlemciye ihtiyaç duyuyor. Kısaca yeni bir sistem almanızı öneririm. Yakın zamanda alma durumunuz yoksa genel bakım vb. ile FPS'i atıyorum 80 civarına yükselttiniz, ani düşüşler oluyorsa bunu 65-70 civarına sabitleyin.
Tabii güncellemeler aldı. Ayrıca hangi modu oynadığına da göre değişir. Rekabetçi dışındaki modlarda oyuncu sayısı artıyor. Topluluk sunucularında oynuyorsan zaten oyunun 8v8 üstüne çıktığından FPS büyük bir oranda da düşüyor.
Genel bir sistem güncelleme, çöp dosya temizliği yapın. Bağlantıda nasıl yapacağınızı kabaca anlattım.
Kayıt defterini onaran bir yazılım olduğunu sanmıyorum. Temiz kurulum sadece düzelmesini sağlar. Çok kurcalamadıysanız da bozulmaz.
Öncelikle güncelleme kontrolü yapın. Daha sonra dosya temizliği için 1-2 yöntem göstereceğim.
- Anakart sitesinden BIOS, ses ve ağ sürücülerini güncelleyin.
- AMD sitesinden anakart modeline uygun Chipset sürücülerini yükleyin.
- Ekran kartı sürücüsünü emin olmak adına DDU ile kaldırıp, tekrar yükleyin.
Son sürücüde sorun...
Öncelikle güncelleme kontrolü yapın. Daha sonra dosya temizliği için 1-2 yöntem göstereceğim.
Son sürücüde sorun...
Kullandığınız diskin sağlık değerleri ve hız testlerine bakın. CrystalDiskInfo ve CrystalDiskMark kullanabilirsiniz.
Ama açıkcası videodaki FPS'ler bu oyunda akıcı bir deneyim için yeterli değil. Çünkü halen düzelmediğinden anormal FPS düşüşleri yaşanıyor. Eskiden çok daha fark etse de halen güzel bir işlemciye ihtiyaç duyuyor. Kısaca yeni bir sistem almanızı öneririm. Yakın zamanda alma durumunuz yoksa genel bakım vb. ile FPS'i atıyorum 80 civarına yükselttiniz, ani düşüşler oluyorsa bunu 65-70 civarına sabitleyin.
CS2 ekran kartı da önemli. Diğer özellikleri belirtmediğinden YT'da en yakın tarihli videoyu şöyle bırakayım.
Tabii güncellemeler aldı. Ayrıca hangi modu oynadığına da göre değişir. Rekabetçi dışındaki modlarda oyuncu sayısı artıyor. Topluluk sunucularında oynuyorsan zaten oyunun 8V8 üstüne çıktığından FPS büyük bir oranda da düşüyor.
Kayıt defterini onaran bir yazılım olduğunu sanmıyorum. Temiz kurulum sadece düzelmesini sağlar. Çok kurcalamadıysanız da bozulmaz.
Son sürücüde sorun...
Ama açıkçası videodaki FPS'ler bu oyunda akıcı bir deneyim için yeterli değil. Çünkü halen düzelmediğinden anormal FPS düşüşleri yaşanıyor. Eskiden çok daha fark etse de halen güzel bir işlemciye ihtiyaç duyuyor. Kısaca yeni bir sistem almanızı öneririm. Yakın zamanda alma durumunuz yoksa genel bakım vb. ile FPS'i atıyorum 80 civarına yükselttiniz, ani düşüşler oluyorsa bunu 65-70 civarına sabitleyin.
Hocam 1660 Super kullanıyorum, SSD sağlık durumu 96, Adata Legend 700 kullanıyorum ve hızları normal.
65-75 civarında oyunu oynayamıyorum, 240Hz monitör ile 60FPS oynayınca hem kasıyor gibi hissediyorum hem de input lag dehşet şekilde artıyor.
Videoya bakıp tekrar yazacağım.
Baktım, 8V8 maçlarda o FPS değerlerini alsam şükredeceğim, düz Rekabetçi maç içinde bu değerleri alıyorum ben, taş çatlasın 100 görüyor.
O sisteme 240 Hz monitör niye aldınız? Sistem yükseltmek dışında yapabileceğiniz bir şey yok. Belki Hz oranını 75-120 civarı bir şeye çekerseniz daha akıcı hissedebilirsiniz.Hocam 1660 Super kullanıyorum, SSD sağlık durumu 96, Adata Legend 700 kullanıyorum ve hızları normal.
65-75 civarında oyunu oynayamıyorum, 240Hz monitör ile 60FPS oynayınca hem kasıyor gibi hissediyorum hem de input lag dehşet şekilde artıyor.
Videoya bakıp tekrar yazacağım.
Baktım, 8V8 maçlarda o FPS değerlerini alsam şükredeceğim, düz Rekabetçi maç içinde bu değerleri alıyorum ben, taş çatlasın 100 görüyor.
O sisteme 240 Hz monitör niye aldınız? Sistem yükseltmek dışında yapabileceğiniz bir şey yok. Belki Hz oranını 75-120 civarı bir şeye çekerseniz daha akıcı hissedebilirsiniz.
Hocam Valorant oynadığım zaman 200 alabiliyordum, işlemciyi değişecektim ancak iptal oldu.
CS'de gene benzer FPS alıyordum, böyle almaya başladım.
@1247 sadece chipset şeyini yaptım, LoL oynarken FPS değerimin 80-90 arttığını fark ettim, umarım CS'de aynısı olur.
Son düzenleme: