Makaleler
23
Sonunda acmayi basardim.
20250723_143408.webp

Nasıl hocam konsol? Böyle şeyler kurmak zor mu? Kurmasakta kütüphane geniş mi?
Half-Life 1'i kurmak acayip basit. 2 dakikanı almaz. Fakat 2'yi kurana kadar canım çıktı. PSP, N64 ve PS1 oyun desteği var. Alırsan bendeki dosyaları paylaşırım. Yani sen sorunsuz Half Life 2'yi kullanabilirsin.

En düşük 48 gördüm. Maksimum 60. Fakat suya girip zıpladığında 30 FPS'in altına düşüyor. Onun dışında sorunsuz. Şimdi nasıl Türkçe yapabilirim onu araştırıyorum.

Şaka maka fiyatına göre baya iyi alet. Beğendim. Ergonomisi çok hoş duruyor.
En düşük 48 gördüm. Maksimum 60. Fakat suya girip zıpladığında 30 FPS'in altına düşüyor. Onun dışında sorunsuz. Şimdi nasıl Türkçe yapabilirim onu araştırıyorum.
Ayarlar ve çözünürlük ne durumda?

Şaka maka fiyatına göre baya iyi alet. Beğendim. Ergonomisi çok hoş duruyor.
Bir uyarı geçeyim herkes için. Bu cihazı Türkiye'de orijinal satan satıcı yok denecek kadar az. Bu linkten orijinal olarak alabilirsiniz.
Ayarlar ve çözünürlük ne durumda?
Tüm ayarlar low'da. Çözünürlük 640x480. Ayar yapmaya çalışınca çöküyor. Fakat el konsolu olduğu için göze batmıyor.

Almayı düşünüyordum ama zamlanmış :( alırız bir ara.
Altyazıları full Türkçe yaptım. Şu kodu Half-Life 2.sh dosyasının içine, /hl2_launcher ve -gamepadui'nin arasına yapıştırdım.
$TASKSET ./hl2_launcher -language turkish -audiolanguage english +cc_lang turkish -gamepadui -fullscreen -normal -w 640 -h 480 2>&1 | tee -a ./log.txt