Ricardo Quaresma

Başarılı
Bu sene için değilde seneye bir upgrade yapmayı düşünüyorum. Çok güç gerektiren oyunlar oynamıyorum CS2, Valorant, GTA5 gibi oyunlar oynuyorum. Bu kasayı satıp yeni bir sisteme de geçme fikrim de var ama bu olasılık zor. Ne önerirsiniz?

Bu sene için değilde seneye bir upgrade yapmayı düşünüyorum. Çok güç gerektiren oyunlar oynamıyorum CS2, Valorant, GTA5 gibi oyunlar oynuyorum. Bu kasayı satıp yeni bir sisteme de geçme fikrim de var ama bu olasılık zor. Ne önerirsiniz?
Daha önünüzde uzunca bir süre var. Bu aralıkta yapılan önerilerin hiçbiri bir şey ifade etmeyecektir. En azından bu dediğinizi yapmanıza son 1-2 ay kala konu açmanız daha sağlıklı olacaktır.

Son düzenleme:
Bu sene için değil de seneye bir upgrade yapmayı düşünüyorum. Çok güç gerektiren oyunlar oynamıyorum CS2, Valorant, GTA 5 gibi oyunlar oynuyorum. Bu kasayı satıp yeni bir sisteme de geçme fikrim de var ama bu olasılık zor. Ne önerirsiniz?

Kasanızı büyük ihtimal ölü fiyata satmak zorunda kalacaksınız çünkü 3050 çok nefret edilen bir kart zaten ve kimsede yanaşmıyor bütçeniz çıkarsa 35.000₺/30.000₺'e 9060 XT dizebilirsiniz.