grknztk

Uzman
B450M S2H, Ryzen 5 3500X, RX6600 sistemime macOS Sonoma kurarken sürekli ekteki sorunu alıyorum. EFI dosyasından kaynaklı sanırım. Yardımcı olabilecek biri var mı acaba?

WhatsApp Image 2024-03-25 at 21.54.32.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Kullandığınız sabit diskin markası ne?

USB port yamalarını Windowsta hazırlayıp deneyebilirsin. BIOS ayarları doğru şekilde ayarlandı mı?

Son düzenleme:
@AceTeq macOS kategorisine halihazırda çözüm için yardımcı olan birkaç üye ve akabinde macOS kategori moderatörü mevcut. Bu gibi kolay çözümler için Recep Baltaş'ı etiketlemeye gerek yok.
@grknztk Kullandığın EFI imaj dahilindeki EFI mi? SATA=AHCI durumunda mı?

Konuyu açan kişi gıcıklık olsun diye mi geri dönüş sağlamıyor diye düşünmüyor değilim 3 4 tane konusu var böyle her birinde geri dönüş sağlamıyor.

Konuyu açan kişi gıcıklık olsun diye mi geri dönüş sağlamıyor diye düşünmüyor değilim 3 4 tane konusu var böyle her birinde geri dönüş sağlamıyor.
Çok özür dilerim fakat birkaç gündür bilgisayarı açamadığım için bakamadım.

@AceTeq macOS kategorisine halihazırda çözüm için yardımcı olan birkaç üye ve akabinde macOS kategori moderatörü mevcut. Bu gibi kolay çözümler için Recep Baltaş'ı etiketlemeye gerek yok.
@grknztk Kullandığın EFI imaj dahilindeki EFI mi? SATA=AHCI durumunda mı?
İmaj dahilinde değil @yusufklncc arkadaşın imajını kullandım onun EFI'sini kullanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör: