Başka ayar yok muydu ya CS'de 
Yok maalesef, 4.3 oynuyorum bir de. Ryzen programından yapsam hocam? CPB kapatıp.
Yok, CPB kapatma.Yok maalesef, 4.3 oynuyorum bir de. Ryzen programından yapsam hocam? CPB kapatıp.
Yok, CPB kapatma.
Aldığın FPS değerleri biraz da ekran kartının sınırlamasından gibime geldi benim şahsen ama emin değilim. 3060 kullanıcısı başka birileri lazım.
Ben katılmıyorum ona, 3060 Ti ile kullandım. Hatta 5700X3D alana kadar da 7900 XT ile kullandım. İyi işlemci.R5 5500 patates diyorlar reis zaten ya, 3-4 aya yükselteceğim de idarelik lazım.
Bende 4060 var. Aynı oyunda Windows optimizasyon ayarlarıyla 200 FPS alıyorum.Yok, CPB kapatma.
Aldığın FPS değerleri biraz da ekran kartının sınırlamasından gibime geldi benim şahsen, ama emin değilim. 3060 kullanıcısı başka birileri lazım.
Yok, tam tersi. Ekran kartından dolayı FPS'lerin yükselmiyor gibi düşünüyorum.
İşlemci neydi?Bende 4060 var. Aynı oyunda Windows optimizasyon ayarlarıyla 200 FPS alıyorum.
Ryzen 5 5500 kullanıyorum.
@w1llard bu sana iyi referans olabilir bak, 4060 yakın bir ekran kartı.Ryzen 5 5500 kullanıyorum.
Bu rehberimde sizlere Windows 11'i nasıl en iyi performansa yükseltebileceğinizi üstüne nasıl veri sızmasını engelleyeceğinizi öğreteceğim. Neyse biz rehberimize geçelim.
1- WinPaletter
Bu aplikasyon yardımcılığıyla Windows'a Key almanıza gerek yok. Kendisi özelleştirmeleri kolayca yapabileceğiniz bir aplikasyondur. Bu uygulama ile yapılacaklar sırasıyla:
- Aplikasyonun .exe'sini açın ve Windows Colors seçeneğine gelin. Ondan sonra "Windows mode" ve "App mode" seçeneğini aşağıda gösterdiğim üzere "Dark" moda alın ve "Transparency" adlı seçeneği devre dışı bırakıp...
- Geraltın kılıcı
- en iyi getirme iyi nasıl windows windows 11
- Forum: Windows 11