E hocam hem pahalı hem bu bütçeye sıfır gelmiyor nasıl oluyor?

20.000'ede çıkamamki hocam.

Ürün etmesi gereken fiyata fiyatlandırılmadığı için pahalı. Sallıyorum 12-13 civarında olsaydı pahalı olmazdı. Bu bütçeye sıfır sistem bulursun örneğin sizin bulduğunuz gibi 3 yıllık giriş altı seviye işlemci ve ekran kartı, yanında en düşük kalite PSU vb. sistemli ama bu sistemlerde zaten alınmaz.

Çıkamıyorsanız 2. ele yönelin.

Ürün etmesi gereken fiyata fiyatlandırılmadığı için pahalı. Sallıyorum 12-13 civarında olsaydı pahalı olmazdı. Bu bütçeye sıfır sistem bulursun örneğin sizin bulduğunuz gibi 3 yıllık giriş altı seviye işlemci ve ekran kartı, yanında en düşük kalite PSU vb. sistemli ama bu sistemlerde zaten alınmaz.

Çıkamıyorsanız 2. ele yönelin.

Yapacak bir şeyim yok ki hocam. 2 elede giremiyorum zaten sıfır tercih etmem gerekiyordu bende bunu aldım şu anki kullandığım sistem 10 yılı aşmış berbat bir sistem olduğundan dolayı o sistemi aldım beni üzermi bu sistem? CS Valorant gibi oyunlarda?

Fanların montajı böyle mi yapılmış acaba.

1751983150622.webp

Merhabalar, bütçem çok düşük ve ben de bu sistemi aldım. Sizce iyi yaptım mı? CS2, Valorant gibi oyunlar oynayacağım, yeterli olduğunu düşündüm. Sistem: https://www.incehesap.com/slate-305...FgykkomvnZ1Pw7PJ8cwH3nj6-ZxpiCfLV9Jux3eBZjVPl
dostum benimde senin gibi bütçem çok azdı 17.500tl ye sistem aldım incehesaptan ryzen 5500 rtx 3050 6gb 3 aydır kullanıyorum hiç bi sıkıntım yok bütün oyunları açıyor ve oynuyorum