xSloxy

Uzman
Selam, 4060 8 GB, Ryzen 5 5500, 16 GB RAM kullanıyorum. FPS'im 300-400 iken bir anda 200'e düşüyor ve FPS düşmesi yiyorum. Nasıl düzeltebilirim?

Hangi oyunlar da bu problem var? Bazen Pubg, valo gibi toksik oyunlarda bu durum söz konusu olabiliyor optimize ila alakalı. Ve tabi sıcaklık değerleri.

Sıcaklık değerlerin nasıl? Memtest yaptın mı?

Sıcaklık değerlerim normal. Ekran kartım 50 derecenin üstüne çıkmıyor. İşlemcimse 50 60 derecelerde dolaşıyor.

Hangi oyunlar da bu problem var? Bazen PUBG, Valorant gibi toksik oyunlarda bu durum söz konusu olabiliyor optimize ila alakalı. Ve tabii sıcaklık değerleri.

Last of Us, Rust ve bir de Zula. Birde Windows 11 kullanıyorum onunla alakalı olabilir mi?

Sıcaklık değerlerim normal. Ekran kartım 50 derecenin üstüne çıkmıyor. İşlemcimse 50 60 derecelerde dolaşıyor.

Last of Us, Rust ve bir de Zula. Birde Windows 11 kullanıyorum onunla alakalı olabilir mi?
Ben de Win 11 kullanıyorum, böyle bir problem yaşamıyorum. Rust ve zula stabil olmayan oyunlar, sorun yaşama ihtimalin yüksek. TLOU dikkati mi çekti.