yıldırım40

Başarılı
Merhaba sistemim için kasa almak istiyorum;
Ryzen 5 5500 stok fan.
MSI RX6600 2xmech 8 GB.
Gigabyte B450M K
MSI MAG A550bn 550W 80+ Bronze.
Team Force Vulcan 8x2 3200MHz.

Şu an kullandığım kasa standart küçük bir ofis bilgisayar kasası içinde ekstra fan yok yaz aylarına doğru geliyoruz sistem bu kasa içinde alev alır bence bu yüzden mesh kasa almak istiyorum. Sizce bu kasa alınır mı?

Benim için;
Soğutması iş görsün.
Fanları sessiz çalışsın ve fan hızlarını ayarlayabileyim.
RGB takıntım yok yanlış bilmiyorsam anakartımda ARGB desteği yok kontrol edemeyeceğim.

Dar bir kasa, aslinda bilesenleriniz sigiyor onda bir problem yok ama kasa alindi mi surekli degismesi kolay bir parca degil malum her sey uzerine monte edildigi icin sokmeye usenebiliyoruz ve satmasi zor oluyor, ileriye odakli olmasi icin daha genis kasa tercih edilebilir. Fakat butcenize bagli olarak alinabilir fiyati fena degil.

Teknobiyotik kasa bilgilerine GT PRO'nun bilgilerini yazmis ama urun adi duz GT, eger duz modelinden bahsedersek fanlari ARGB degil ve baglanti olarak Molex kullaniyor bu da BIOS uzerinden kontrol edemeyeceginiz anlamina geliyor.

GT PRO'da ise ARGB ve 3-pin girisli fanlar geliyor.

Son düzenleme:
Dar bir kasa, aslinda bilesenleriniz sigiyor onda bir problem yok ama kasa alindi mi surekli degismesi kolay bir parca degil malum her sey uzerine monte edildigi icin sokmeye usenebiliyoruz ve satmasi zor oluyor, ileriye odakli olmasi icin daha genis kasa tercih edilebilir. Fakat butcenize bagli olarak alinabilir fiyati fena degil.

Teknobiyotik kasa bilgilerine GT PRO'nun bilgilerini yazmis ama urun adi duz GT, eger duz modelinden bahsedersek fanlari ARGB degil ve baglanti olarak Molex kullaniyor bu da BIOS uzerinden kontrol edemeyeceginiz anlamina geliyor.

GT PRO'da ise ARGB ve 3-pin girisli fanlar geliyor.

bu kasa hakkında ne düşünüyorsunuz sanırım buda molex bağlantı kullanıyor alınır mı ?

Bu kasa hakkında ne düşünüyorsunuz sanırım buda molex bağlantı kullanıyor alınır mı ?
Ayni fan var bu kasada da, fanlarini saymaksak alinir. En kotu satarsin fanlari RGB'siz fan seti alirsin yerine.

He molex ise o zaman başka ben bunu görmemişim. Fakat son atılan kasada kontrolcü var kasanın üst kapağında. Garip bir kasa.
Bu kasa ilk ciktiginda Ring LED'li PWM fanlari vardi, ucuzlatmak icin bunlari koymuslar muhtemelen cunku piyasaya gore bayagi uygun fiyati.

Bu kasa ilk ciktiginda Ring LED'li PWM fanlari vardi, ucuzlatmak icin bunlari koymuslar muhtemelen cunku piyasaya gore bayagi uygun fiyati.
İkinci el temiz bi kasa çıkar mı bütçeden?

Kasanın ortalama fiyatı 1.5k civarı daha geçen arkadaşa 2.2K ya 4000X iCUE aldırmıştık ikinci elden.