Arkadaşlar iyi akşamlar, R5 5600 işlemcimi garantiye gönderdim 15 gün falan oldu Sinerji'den almıştım. Daha önceden garantiye gönderen arkadaşlar varsa ne kadar sürdü ve Sinerji garanti konusunda nasildir yardımcı olur musunuz?
Evet iletişime geçtim dönüş sağlayacağız dedi ama 15 gün uzun bir süre ben bunları beklemek zorunday mıyım al işlemciyi kendin test et arizali de yenisini gönder haksiz miyim?
Bir ürünün tamir vs. gibi süreçleri en fazla 30 iş günü sürer can dostum. Yazdığın kadarı ile daha 15 gün olmuş. 15 iş günü daha bekleyebilirsin. Özellikle belirteyim iş gününden hesapla. Cumartesi ve pazar günlerini ekarte et.
Bir ürünün tamir vs. gibi süreçleri en fazla 30 iş günü sürer can dostum. Yazdığın kadarı ile daha 15 gün olmuş. 15 iş günü daha bekleyebilirsin. Özellikle belirteyim iş gününden hesapla. Cumartesi ve pazar günlerini ekarte et.
Bu süreci bir tık hızlandırabilirsiniz. Arayıp çocuğun ödevi var iyice sıkıştık veya işim gereği bilgisayarı kullanmam gerek maaşımı bu şekilde kazanıyorum. Ufak pembe yalanla bir tık hızlanabilir.