Bence de öyle uzun zamandır oradan alışveriş yapmadım. Bu şikayetleri gördükten sonra soğumuştum ama halen forumda Wraith öneriliyor çünkü başka satıcı yok. Bence önermesek daha iyi olacak. Amazon önerilebilir.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 19 Mayıs 2026
Wraith'ten zaten ürün alınmaz, haklıysan itiraz ettilerse bile eninde sonunda istediğini alırsın.
Oradan alma sebebimiz başka firmalar bazı tür ürünleri getirmiyorlar benzer fiyattaysa başka siteden alıyoruz ama özelliklerine göre diğer firmalara göre ucuz sununca insan mecbur kalabiliyor.
Hellmonger
Becerikli
Wraith'den ürün almam ancak kabul etmiyorum diye bir durum da olamaz.
Onlar uğraşmak istemeyen insanlara denk geleceklerini hesap edip 10 da 2 kişiye versek kurtarırız derdindelerdir.
Yoksa gidersin THH'ye paşa paşaaaa alır. Ancak bu hakkını uğraşmak istemediği için kullanmayan kişiler fazla olduğundan böyle.
Ben de hiç uğraşmamak için almıyorum sonuçta böyle kanunu tüketiciyi yok gören bir yere neden para kazandırayım?
Onlar uğraşmak istemeyen insanlara denk geleceklerini hesap edip 10 da 2 kişiye versek kurtarırız derdindelerdir.
Yoksa gidersin THH'ye paşa paşaaaa alır. Ancak bu hakkını uğraşmak istemediği için kullanmayan kişiler fazla olduğundan böyle.
Ben de hiç uğraşmamak için almıyorum sonuçta böyle kanunu tüketiciyi yok gören bir yere neden para kazandırayım?
i5 7500F
Becerikli
O ucuzluktaki fiyat farkını sinir ve stresle ödüyorsunuz hemde misli ile.Oradan alma sebebimiz başka firmalar bazı tür ürünleri getirmiyorlar benzer fiyattaysa başka siteden alıyoruz ama özelliklerine göre diğer firmalara göre ucuz sununca insan mecbur kalabiliyor.
Benim Wraith ile yaşadığım sorunlardan biri;
Yani diğer servislerde çok çok iyi bir deneyim sağlamıyor, farkındaysanız oradan bulunabilen bir ürünü diğer yerlerde katbekat pahalıya alıyorsunuz. Yapacak bir şey yok, ben de sevmiyorum onu ama mecbur kalıyoruz.O ucuzluktaki fiyat farkını sinir ve stresle ödüyorsunuz hemde misli ile.
Benim Wraith ile yaşadığım sorunlardan biri;
Eki Görüntüle 253968
i5 7500F
Becerikli
Yani diğer servislerde çok çok iyi bir deneyim sağlamıyor, farkındaysanız oradan bulunabilen bir ürünü diğer yerlerde katbekat pahalıya alıyorsunuz. Yapacak bir şey yok, ben de sevmiyorum onu ama mecbur kalıyoruz.
Ben 1 defa alışveriş yaptım, bir daha yapmadım. Açıkçası ben aradığımı başka yerde bulmakta zorlanmadım tabii ama bu biraz bütçe meselesi; her bütçeye göre ürünler çok değişiyor.