Lessra 10

Üstün
Arkadaşlar ilk defa bir ürünü garantiye vereceğim. İnceHesap'tan MSI 23.8 G2412F adlı monitörü aldım 4 ay kullandım sorunsuz şekilde ama sabah panel arızası verdi ve dikey çizgiler oluşuyor. Destek talebi açtım. Süreç nasıl işliyor? Hiçbir fikrim yok kısaca anlatır mısınız?
  • Ürünün kutusu maalesef elimde değil ama başka bir kutu ile göndereceğim.
  • e-Arşiv faturam var.
  • Seri numaram var.
  • Sadece monitörü mü göndermeliyim yoksa bütün gelen her şeyi kutuya katıp göndermeli miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar ilk defa bir ürünü garantiye vereceğim. İnceHesap'tan MSI 23.8 G2412F adlı monitörü aldım 4 ay kullandım sorunsuz şekilde ama sabah panel arızası verdi ve dikey çizgiler oluşuyor. Destek talebi açtım. Süreç nasıl işliyor? Hiçbir fikrim yok kısaca anlatır mısınız?
  • Ürünün kutusu maalesef elimde değil ama başka bir kutu ile göndereceğim.
  • e-Arşiv faturam var.
  • Seri numaram var.
  • Sadece monitörü mü göndermeliyim yoksa bütün gelen her şeyi kutuya katıp göndermeli miyim?
Sen ne olur ne olmaz her şeyi gönder. Kutu yok diye arada kabul etmedikleri oluyor.

Sadece ürünün kutusu yok. Kabloların ve monitörün koruma şeyi hepsi duruyor.

Arızalı ürünlerde genelde sorun olmuyor diye biliyorum. 14 Günlük iade hakkında kutuyu kesin istiyorlar. Size ne geldiyse elinizdekiyle beraber yollayın sıkıntı olmasın.
Hocam bir şey soracaktım farklı bir kutuya katacaktım kutunun dışına bir şey yazmama gerek var mı? Yoksa kargo halleder mi?

Son düzenleme:
Sadece ürünün kutusu yok. Kabloların ve monitörün koruma şeyi hepsi duruyor.

Hocam bir şey soracaktım farklı bir kutuya katacaktım kutunun dışına bir şey yazmama gerek var mı? Yoksa kargo halleder mi?
Ben önlem amacli yazmıştım yazmaktan zarar gelmez.

İnce hesap yazmanıza gerek yok dedi sağlam bir şekilde kargolayın dedi.

1 Günde var mış Mersin'den İstanbul'a MSI yetkilisi aradı birkaç sorular sordu. Kronik sorun var dediler yapacağız dediler. Bende farklı kutuya koymuştum yan sığmadığı için dik koydum bir kırık var mı dedim yok dediler.

1755008138934.webp

İnce hesap başka bir model göndermeyi kabul etti. Çok ilgilendiler.

Son düzenleme: