Benim merak ettiğim süreç nasıl sürüyor? Daha önce Wraith ile bir garanti sorunu olmuştu, 2,5 ayda iade ile çözebildim en sonunda. Bunlar da böyle uğraştıran bir şirketse kendime başka çözüm yolu arayacağım. O Wraith meselesinden sonra garanti ve servis meselelerine tahammülüm kalmadı.

Hiç yolum oraya düşmedi ama Wraith görebileceğiniz en kötü yer onu söyleyeyim Gaming.Gen.TR ona nazaran daha iyi diye bilmekteyim ama bu süreci yaşayan birisi varsa anlatması daha sağlıklı olur.

Merhaba,
Gaming.gen.tr'den bir klavye aldım. Bu klavye ile alakalı bir sorun yaşıyorum. Forumda konu açmıştım ama pek bir cevap gelmedi, o yüzden garantiye göndermeyi düşünüyorum.

Firmanın garanti süreci nasıl? Wraith gibi süründürüyorlar mı yoksa daha beter mi?

XPG slingshot mouseumu garantiye yollamıştım sensör arızasından dolayı. Stok olan fareyi garanti kapsamında değiştirmek yerine tamire yolladılar ve departmanların birbirinden haberi yok. Bir arıyorum tamirde diyor bir arıyorum çıkmış tamirden diyor ertesi gün arıyorum tamirciye yeni gitmiş diyor saçma sapan 1.5 ay uzattılar. Çok büyük bir sorun değilse göndermeni tavsiye etmem.

@Koneko Toujou, boşluk tuşuna her bastığımda tuş çöküyor ve takılı kalıyor. Sorunun kaynağını da çözebilmiş değilim. Biraz önemli bir sorun. O zaman göndereceğim artık, şansıma ne kadar sürerse.

@Koneko Toujou, boşluk tuşuna her bastığımda tuş çöküyor ve takılı kalıyor. Sorunun kaynağını da çözebilmiş değilim. Biraz önemli bir sorun. O zaman göndereceğim artık, şansıma ne kadar sürerse.

Boşluk tuşunu sökün yan taraflarında 2 tane plastik olması lazım. Onları yağlayın.;
1780241012467.webp

Firmalar biz de öyle bir hak yok kardeşim kutuyu açtıysan iade yok diyor.
Pısırık olursan herkes herşeye hakkın yok der, hakkını bilirsen söke söke hakkını alırsın.

@Lucii, Zamanında çizik dolu sıvı soğutma göndermişlerdi, gönderdikleri gibi ürünü geri almak yerine pişkin pişkin servise göndermeye kalktılar, servistende bu ürün hasarlı diyip bana kakalayacaklardı. Ben de bu durumu kaldıramadığım için her forumda şikayet var da orda burda aklıma gelebilecek heryere bu durumu anlattım. Sonunda ne olduysa kendilerine haber gitti ve bu servis süreci ile hiç uğraşmadan direkt iademi aldılar. Ben uğraşmasaydım o ürünü çok yüksek bana kalacaktı, dikkatli olmak lazım.

Pısırık olursan herkes her şeye hakkın yok der, hakkını bilirsen söke söke hakkını alırsın.

@Lucii, zamanında çizik dolu sıvı soğutma göndermişlerdi, gönderdikleri gibi ürünü geri almak yerine pişkin pişkin servise göndermeye kalktılar, servistende bu ürün hasarlı deyip bana kakalayacaklardı. Ben de bu durumu kaldıramadığım için her forumda şikayet var da orada burada aklıma gelebilecek her yere bu durumu anlattım. Sonunda ne olduysa kendilerine haber gitti ve bu servis süreci ile hiç uğraşmadan direkt iademi aldılar. Ben uğraşmasaydım o ürünü çok yüksek bana kalacaktı, dikkatli olmak lazım.

Uğrastıcı olmasalar keşke yurt dışında buna çok daha fazla dikkat ediyorlar.

Uğrastıcı olmasalar keşke yurt dışında buna çok daha fazla dikkat ediyorlar.
Yurt dışında da pek fark etmiyor, en azından benim tecrübelerime göre böyle. Zamanında Corsair ile bir değişim için GLOBAL garantiye başvurdum, ürünü kendilerine gönderdim defalarca kendilerine sordum ürün sıfır kapalı kutu mu gelecek diye, evet dediler. Ürün geldi bir baktım bir kargo paketine koymuşlar jelatinsiz, ambalajsız bir güç kaynağı gönderdiler. Üstelik gönderdikleri ürün yenilenmiş ve 1 yıl garanti kapsamında verilmiş bir üründü. Bu süreci yaşayana kadar bende sizinle aynı fikirdeydim ama durum hiçte öyle olmadı. Yurt dışında yenilenmiş ürünlerin garantiden değişim olarak verilmesi normal olarak görülüyor sanırım ama bu tam bir fiyasko.

Pısırık olursan herkes herşeye hakkın yok der, hakkını bilirsen söke söke hakkını alırsın.
ben teknosa da iade almadıklarında thh giderim şikayet ederim diyip zorla iade aldırttım. haklısın kardeşim de, wraith çok farklı bak mesela.

1780241798205.webp

" Tüketici hakem heyeti kararına İtiraz davası "