Bahsettiğim olaya geldik hocam. Ben artık OC önermezdim.

OC'u anakartın kapasitesi kadar yapmayı denemek istiyorum.

@Dagster3532, PPT 76, TDC 65, EDC 120 gir. Yine +200 Boost Clock vereceğiz, Scalar X10'da kalsın ama bu sefer All Core Negative -30 zorlayalım. Yine aynı şekilde test edip görsel paylaşın. MOSFET'lerin ısınma riskinin en yüksek olduğu durum tek çekirdek yükündeki voltaj atlamaları olacak. Duruma göre vaziyet alırız.

OC'u anakartın kapasitesi kadar yapmayı denemek istiyorum.

@Dagster3532, PPT 76, TDC 65, EDC 120 gir. Yine +200 Boost Clock vereceğiz, Scalar X10'da kalsın ama bu sefer All Core Negative -30 zorlayalım. Yine aynı şekilde test edip görsel paylaşın. MOSFET'lerin ısınma riskinin en yüksek olduğu durum tek çekirdek yükündeki voltaj atlamaları olacak. Duruma göre vaziyet alırız.

Sistem sorunsuz açıldı yine test ediyorum.

1753807454702.webp

İlkte kazayla Alt Tab attığım için ikinci kere yaptım. İlkte de aşağı yukarı böyle bir puan çıkmıştı.

Son düzenleme:
@AceTeq hocam çekirdek voltajı aşırı yüksek. Manuel ayarlasak daha az kullanp daha az ısınacak sanki.

@Dagster3532, bir de +200'ü kaldırıp deneyelim. Sonra Manuel'e bakalım. Şu durumda iyi sonuçlar elde etmek pek mümkün görünmüyor. Hem macun iyi değil hem de sistemde ne yüklü neler çalışıyor onu da bilmiyorum. @Dagster3532, performanstan ziyade şimdilik ısıyı düşürmeye odaklansak daha iyi gibi.