R5 5600 Overclock ayarları

BIOS'a geçirmen daha sağlıklı olur sonra testi tekrar yap.
curve -30 olayını biosa nasıl geçirebilirim ya da önce bu uygulamadan yapıp stabil olursa biosa geçirsem olur mu nasıl yapayım

Hocam sizden cevap beklerken bilgisayar kendini resledi daha testi başlatmadan

Curve -30 olayını BIOS'a nasıl geçirebilirim ya da önce bu uygulamadan yapıp stabil olursa BIOS'a geçirsem olur mu nasıl yapayım.

Hocam sizden cevap beklerken bilgisayar kendini resledi daha testi başlatmadan.

Demek ki -30 yemedi. -25 dene o zaman ama dediğim gibi BIOS daha sağlıklı olur Curve Optimizer sekmesine girdiğinde all Core seçip negative (-) 25 gir.

Bir de P95 dene bakalım stabil mi? 1 saat olsa yeter.
Hocam güç tüketim raporlamasında sapma kırmızı yanıyor, onda bir şey var mı? Bir de ısınmıyor gibi daha fazla güçlendirebilir miyiz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam güç tüketim raporlamasında sapma kırmızı yanıyor onda bir şey var mı bir de ısınmıyor gibi daha fazla güçlendirebilir miyiz?

Hayır PBO limitleri bu olduğundan daha da arttıramazsın ayrıca manuel OC soğutucun için gereksiz olur. Raporlamada tek sorun anakart sensörleri 100 derece sensör okuyor ancak hata olduğunu varsayıyorum.

Hayır PBO limitleri bu olduğundan daha da arttıramazsın ayrıca manuel OC soğutucun için gereksiz olur. Raporlamada tek sorun anakart sensörleri 100 derece sensör okuyor ancak hata olduğunu varsayıyorum.
Overclock yokken de hep 104-105 derece sabit gösteriyor başka bakabileceğim bir uygulama var mıdır? Olmadı testi başlatayım 1 saatlik.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…