Merhaba. Ben 1 Aralık 2024 tarihinde (PC Hocası-GG12 / AMD Ryzen 5 7600 tray / ASUS Dual Radeon RX 7800 XT OC 16 GB / 16 GB RAM / 1TB M.2 SSD sistem) bilgisayarı aldım ve bana sistem kurulu halinde geldi Gaming.Gen.TR üzerinden. Ardından düne kadar hiçbir sıkıntı olmadı PC'de sıcaklıkla alakalı. Sonrasında PC'yi sıfırladım ve tekrar kurdum. Normalde sıcaklık değeri maksimum 60 olurken (FC 25 oynunda) şimdi 69'ları görmeye başladı. BIOS ayarlarını tekrar kontrol ettim ve yaptım. Sıcaklık 69 seviyesinde kalmaya devam etti. CPU kullanımı PC'yi sıfırlamadan önce %99'du diye hatırlıyorum (yanlış da olabilir), şimdi ise CPU kullanımı %80, GPU kullanımı ise 93 ve 99 arasında. Sizce sıcaklık değerini nasıl düşürebilirim?
69 derece işlemci için normal bir sıcaklık.(oyun içindeyse normal) sıfırladıktan sonra oyun ayalarını yapmayı unutmuş olabilirsin hocam.
Bu arada başlık galiba yanlış yazılmış.
Nasıl düşerebilirim sorusunun cevabı, daha iyi soğutucu, daha iyi macun, daha iyi kasa, daha iyi fanlar vb. bu böyle gider. Asıl soru neden düşürmek istiyorsunuz? 69 derece oyun sırasında gayet normal.
Nasıl düşerebilirim sorusunun cevabı, daha iyi soğutucu, daha iyi macun, daha iyi kasa, daha iyi fanlar vb. bu böyle gider. Asıl soru neden düşürmek istiyorsunuz? 69 derece oyun sırasında gayet normal.
69 derece işlemci için normal bir sıcaklık.(oyun içindeyse normal) sıfırladıktan sonra oyun ayalarını yapmayı unutmuş olabilirsin hocam.
Bu arada başlık galiba yanlış yazılmış.