Bütçe
7500

N2mYoqh

Uzman
Yer
Afyonkarahisar
Merhaba arkadaşlar,

360 cm'lik sıvı soğutma ve 850W PSU arıyorum.

İşlemci:R5 5600
Ekran kartı: RTX 3070

Not: RGB & ARGB olması çok önemli değil. Performans anlamında işimi görmesi yeterlidir.

Merhaba arkadaşlar,

360 cm'lik sıvı soğutma ve 850W PSU arıyorum.

İşlemci:R5 5600
Ekran kartı: RTX 3070

Not: RGB & ARGB olması çok önemli değil. Performans anlamında işimi görmesi yeterlidir.
r5 5600 için sıvı soğutma çok da gerekmiyor. Güçlü bir kule tipi soğutma rahatça istediğiniz performansı sağlayacaktır.

PSU(ileride kullanirsin) neyse de sivi sogutma inanilmaz gereksiz.
r5 5600 için sıvı soğutma çok da gerekmiyor. Güçlü bir kule tipi soğutma rahatça istediğiniz performansı sağlayacaktır.
Hocam o işlemci için 360mm sıvı soğutma boş yatırım olur. Sağlam bir kule tipi bile rahatça soğutabiliyor o işlemciyi. Ancak yine de 360mm alacaksanız ona bir şey diyemem.

Arkadaşlar biliyorum ama ben daha ilerisi için düşünüyorum. Şuan kullanmakta olduğu sıvı soğutma ve psu değiştirme gerekçem daha önce su döküldü bende alışkanlık olduğundan aynı şekilde değiştirmeyi düşünüyorum.

Arkadaşlar biliyorum ama ben daha ilerisi için düşünüyorum. Şu an kullanmakta olduğu sıvı soğutma ve PSU değiştirme gerekçem daha önce su döküldü bende alışkanlık olduğundan aynı şekilde değiştirmeyi düşünüyorum.

Uzun kullanim icin zaten saçma oluyor. Pompa omrunu 5600 icin harcamak?

Anladım kule tipi soğutma önermekte ısrarcısınız. Bunu düşüneceğim teşekkür ederim.

Sıvı soğutmaların kullanım ömürleri çok fazla değil. Anladığım kadarıyla yükseltme yapacaksınız ileride, yükseltme yapacağınız zaman alırsanız hem garanti hem de pompa ömrü hem de soket uyumluluğu için daha mantıklı olur. Ama alacaksanız;