Hocam o işlemci için 360mm sıvı soğutma boş yatırım olur. Sağlam bir kule tipi bile rahatça soğutabiliyor o işlemciyi. Ancak yine de 360mm alacaksanız ona bir şey diyemem.
Hocam o işlemci için 360mm sıvı soğutma boş yatırım olur. Sağlam bir kule tipi bile rahatça soğutabiliyor o işlemciyi. Ancak yine de 360mm alacaksanız ona bir şey diyemem.
Arkadaşlar biliyorum ama ben daha ilerisi için düşünüyorum. Şuan kullanmakta olduğu sıvı soğutma ve psu değiştirme gerekçem daha önce su döküldü bende alışkanlık olduğundan aynı şekilde değiştirmeyi düşünüyorum.
Arkadaşlar biliyorum ama ben daha ilerisi için düşünüyorum. Şu an kullanmakta olduğu sıvı soğutma ve PSU değiştirme gerekçem daha önce su döküldü bende alışkanlık olduğundan aynı şekilde değiştirmeyi düşünüyorum.
Sıvı soğutmaların kullanım ömürleri çok fazla değil. Anladığım kadarıyla yükseltme yapacaksınız ileride, yükseltme yapacağınız zaman alırsanız hem garanti hem de pompa ömrü hem de soket uyumluluğu için daha mantıklı olur. Ama alacaksanız;
Sıvı soğutmaların kullanım ömürleri çok fazla değil. Anladığım kadarıyla yükseltme yapacaksınız ileride, yükseltme yapacağınız zaman alırsanız hem garanti hem de pompa ömrü hem de soket uyumluluğu için daha mantıklı olur. Ama alacaksanız;