CSM ve Secure Boot birlikte çalışmaz. Secure Boot açarsan CSM kapanır.

Hocam konu öyle değil işte Secure Boot açtım ama CSM'de açık sorun orada Windows 11 yükselttim hiçbir hata falanda vermedi şu an sorunsuz kullanıyorum, abiler ikinizden birine iletişime geçebilir miyim buradan olmuyor pek.

Başka yerden olmaz, yoksa ban yeriz. Sen ilk önce bir BIOS'a gir sıfırla. Sonra da güzelce güncelle. Tekrar CSM kapat ve Secure Boot aç.

Başka yerden olmaz, yoksa ban yeriz. Sen ilk önce bir BIOS'a gir sıfırla. Sonra da güzelce güncelle. Tekrar CSM kapat ve Secure Boot aç.
Hocam direk gincellesem şimdi flaşa attım dosyayı yes e basarsam güncellecek? Gerek var mı sıfırlamaya zaten tekrar gireceğiz BIOS'a.

@AceTeq
Sizi bekliyorum hocam güncellesem bir şey olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Biosu güncelledim. 6241 fakat yine csm kapattım secure boot açtım yine American yerinde bir şey söyledi f1 bastım yine csm açmış exit diyerek Windows’a ulaştım bios güncellendi fakat yine csm kapatamadık.

Böyle bir sorun tek bende var galiba adam csm açıkken secure boot açılmaz diyor bende ikisinde açık arkadaş

@AceTeq hocam bu işlem BIOS silip üzerine sıfır BIOS kuruyor bu CSM'nin düzelmesi gerekmiyor muydu otomatik neden böyle oldu.

Son düzenleme:
Senin RX 580'e de VBIOS güncellemesi yapman gerekiyor. Unuttum 🤣 CSM açılmasının nedeni büyük ihtimal ekran kartın.