tgrdmz

Uzman
FPS düşüşü yaşadığımda grafikte FPS değerler normal gözüküyor. Ya da 220'den 200e falan düşüyor gibi bir şey oluyor ama ondan da oyun takılmaması lazım.
Bir de bazen FPS çok düşüklerde takılıyor, 90-100-110'larda falan. Bir de ne tesadüf ki adam görünce oluyor çoğu zaman ya da mermi sıkınca falan.

Not: overwolf outplayed klip almak için kullandığım program kapalıyken de oluyor ve bilgisayara format attım geçmedi sorun.

Ekran kart sürücüleri güncel.
Anakart: BIOSTAR B550MH.
CPU: AMD Ryzen 5 5600.
GPU: ASUS RX 6600.
RAM: G.Skill Ripjaws V 16 GB RAM 3200 MHz DDR4 (8x8)
NVMe SSD: Samsung 970 EVO Plus 1 TB (Valorant burada)
SATA HDD: WD blue 1 TB 7200RPM 64MB.
PSU: GameGaraj leo siyah tempered glass 650W 80+Bronze

Diğer oyunlarda az oluyor CS2 Minecraft falan.
Monitörüm 180Hz.
Bu arada maç içerisinde değil lobi de ya da ajan seçme ekranında da olduğunu fark ettim.
2 haftadır çözemedim buraya yazayım dedim.
Sıcaklıklarda normal olduğunu düşünüyorum. İşlemci Max 70 derece ekran kart max 60 dereceyi görüyor.
Video atayım YouTube liste dışı olarak.

Sağ üstte FPS düşmüyor ama takılma var nedir bu?

Sanırım normal kullanımda da oluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
MSI Afterburner ile oyun içi CPU kullanımı ve sıcaklığını, ayrıca ekran kartı ve RAM kullanım değerlerini gösteren 4-5 dakika uzunluğa sahip bir video paylaşın. Videoda mümkünse Görev Yöneticisi'nin 'İşlemler' sekmesini de gösterin.

GTX 980'den GTX 1080'e geçtiğimde bende de 600 FPS'den(1080P 30K/SN yayın yaparken) 150 FPS'ye düşmüştü, berbat bir oyun motoru var neyi kullandığı belli değil. 6600 kullanan 10 arkadaşımdan da 8'i shutter yiyor, çözümü var mı bilemiyorum.

Son düzenleme:
GTX 980'den GTX 1080'e geçtiğimde bende de 600 FPS'den(1080P 30K/N yayın yaparken) 150 FPS'ye düşmüştü, berbat bir oyun motoru var neyi kullandığı belli değil. 6600 kullanan 10 arkadaşımdan da 8'i shutter yiyor, çözümü var mı bilemiyorum.
Az önce CS2 Maçı attım onda da az oluyor ama fps düşük.

Normalde 400-500 arası FPS alman gerekmez mi? Neden 200-300 arası alıyorsun?
Evet bilmiyorum

MSI Afterburner ile oyun içi CPU kullanımı ve sıcaklığını, ayrıca ekran kartı ve RAM kullanım değerlerini gösteren 4-5 dakika uzunluğa sahip bir video paylaşın. Videoda mümkünse Görev Yöneticisi'nin 'İşlemler' sekmesini de gösterin.
Tamam birazdan yapayım.

Bu da cs klibi FPS grafiği cs de nasıl açacağımı bilmediğim için açamadım.

MSI Afterburner nasıl kullanılıyor neleri açmam lazım?

Bu sefer az oldu ya neredeyse olmuyo nasıl düzeldi bilmiyorum ama bence tekrar olacaktır FPS drop. ben size deadmatch sistemin performansını atayım.

Bazen çok bazen az oluyor

Bir de FPS Düşük bence bu sorunu nasıl düzeltebilirim?

Son düzenleme: