Çözüldü R5 5600 & RX 6700 Hackintosh yüklerken siyah ekranda kalıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

dandadan

Uzman
Yer
Antalya
Apple logolu yükleme ekranında bar biraz arttığı zaman ekran siyah oluyor ondan sonra monitör bilgisayarı kapatmışım gibi kapanıyor. Çözümü nedir?

Sistem özelliklerim:
  • R5 5600
  • RX 6700
  • MSI B550M-P GEN3
  • 2X8 3000MHz RAM

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Hocam bunun için kusura bakmayın eğer benim imajı kullanıyorsanız. Test etmiş olmama rağmen sanırım benim imajımda öyle bir problem söz konusu son sürümde. Yayından kaldırıyorum şimdi. Tekrar sorunsuz versiyon ile yayına alacağım bu gece. İsterseniz farklı bir imaj ile deneme yapın. Başarılı olacaktır.
Donanım özelliklerinizi de belirtseniz çok güzel olurdu

config dosyanızda boot-args araması yapın. Çıkan sonuçta bir alt satıırdaki 2 etiket arasına agdpmod=pikera komudunu girip deneyin.

config dosyanızda boot-args araması yapın. Çıkan sonuçta bir alt satıırdaki 2 etiket arasına agdpmod=pikera komudunu girip deneyin.
Hocam şimdi ilk başta "Failed to bootstrap path" hatası alıp siyah ekran yiyordum. Daha sonrasında opencore kurulum ekranından direkt apple yükleme ekranına geçti ve konuda belirttiğim gibi az bir şey yüklenip ondan sonra yine siyah ekran yiyordum. Az önce bende ki config dosyasında o "boot-args" olmadığından dolayı farklı bir configten kendi confiğime ekleyerek denedim ve ilk aldığım hatayı alıyorum şu anda.

Aynı bu şekilde.

Drive dosyalarına erişim isteniyor, ulaşılmıyor.

Drive dosyalarına erişim isteniyor, ulaşılmıyor.
Hocam zaten şu an başka bir EFI kullanıyorum ancak aynı hata hemen atacağım.

Şu an dil seçim ekranına gelmeyi başardım ancak dil seçiminden sonra ekran gri ekran oluyor.

Son düzenleme:
Hocam bunun için kusura bakmayın eğer benim imajı kullanıyorsanız. Test etmiş olmama rağmen sanırım benim imajımda öyle bir problem söz konusu son sürümde. Yayından kaldırıyorum şimdi. Tekrar sorunsuz versiyon ile yayına alacağım bu gece. İsterseniz farklı bir imaj ile deneme yapın. Başarılı olacaktır.

Çözüm

Canınız sağ olsun hocam. Sizin yaptığınız rehberler olmasa bu işe adım dahi atamazdım. Dediğiniz gibi yapacağım. Teşekkürler.

Ben de R5 5600X ile bir kurulum yaptığımda bazı sorunlar yaşamıştım. Sanırım bizim işlemciler biraz daha hassas ya da kurulum süreci diğer modellere göre biraz daha karmaşık olabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…