Hocam bunun için kusura bakmayın eğer benim imajı kullanıyorsanız. Test etmiş olmama rağmen sanırım benim imajımda öyle bir problem söz konusu son sürümde. Yayından kaldırıyorum şimdi. Tekrar sorunsuz versiyon ile yayına alacağım bu gece. İsterseniz farklı bir imaj ile deneme yapın. Başarılı olacaktır.
Hocam şimdi ilk başta "Failed to bootstrap path" hatası alıp siyah ekran yiyordum. Daha sonrasında opencore kurulum ekranından direkt apple yükleme ekranına geçti ve konuda belirttiğim gibi az bir şey yüklenip ondan sonra yine siyah ekran yiyordum. Az önce bende ki config dosyasında o "boot-args" olmadığından dolayı farklı bir configten kendi confiğime ekleyerek denedim ve ilk aldığım hatayı alıyorum şu anda.
Hocam bunun için kusura bakmayın eğer benim imajı kullanıyorsanız. Test etmiş olmama rağmen sanırım benim imajımda öyle bir problem söz konusu son sürümde. Yayından kaldırıyorum şimdi. Tekrar sorunsuz versiyon ile yayına alacağım bu gece. İsterseniz farklı bir imaj ile deneme yapın. Başarılı olacaktır.
Ben de R5 5600X ile bir kurulum yaptığımda bazı sorunlar yaşamıştım. Sanırım bizim işlemciler biraz daha hassas ya da kurulum süreci diğer modellere göre biraz daha karmaşık olabiliyor.