Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

yiitbeys

Uzman
Öncelikle herkese merhaba,

Sabah çalışan ve bir sıkıntısı olmayan kasama kşam eve gelip odama girince ilk başta klavye mouse ve tüm kasa içi LED'leri hızlıca yanıp yanıp sönüyor. Ben de bir anlam veremedim ve açma tuşuna bastım, fanlar ve LED'ler çalıştı sonra geri kapandı. Şimdi tekrar denediğimde kasa artık güç almıyor, hiçbir LED'i yanmıyor

Anakart üstündeki bütün bağlantıları kontrol ettim, PSU kablosunu değiştirdim, priz değiştirdim, hatta çaresizlikten BIOS bile sıfırladım ama sonuç hâlâ aynı.

Kullandığım ekipmanlar
  • Anakart: Aorus B550M Elite
  • PSU: Corsair RM750 Gold.
  • RAM: XPG D41 RGB 2x8.
  • Ekran kartı: RX 7800 XT Sapphire Pure
  • İşlemci: Ryzen 5 5600.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle herkese merhaba,

Sabah çalışan ve bir sıkıntısı olmayan kasama kşam eve gelip odama girince ilk başta klavye mouse ve tüm kasa içi LED'leri hızlıca yanıp yanıp sönüyor. Ben de bir anlam veremedim ve açma tuşuna bastım, fanlar ve LED'ler çalıştı sonra geri kapandı. Şimdi tekrar denediğimde kasa artık güç almıyor, hiçbir LED'i yanmıyor.

Anakart üstündeki bütün bağlantıları kontrol ettim, PSU kablosunu değiştirdim, priz değiştirdim, hatta çaresizlikten BIOS bile sıfırladım ama sonuç hâlâ aynı.

kullandığım ekipmanlar
  • Anakart: Aorus B550M Elite.
  • PSU: Corsair RM750 Gold.
  • RAM: XPG D41 RGB 2X8.
  • Ekran kartı: RX 7800 XT Sapphire Pure.
  • İşlemci: Ryzen 5 5600.

RAM'lerin altın kısmını silgi ile silip tek tek takıp dener misin? Anlattığın durum genelde rutubetten kaynaklanıyor.

Son düzenleme:
RAM'lerin altın kısmını silgi ile silip tek tek takıp dener misin? Anlattığın durum genelde rutubetten kaynaklanıyor.

Onu da denedim hatta RAM değiştirdim hala durum aynı.

Arkadaşlar PSU yanmış. Nasıl olduğunu anlamadım bilgisayarcida kendim denedim başka bir PSU ile sistem sorunsuz açıldı. Sanirim sorun PSU dayamış.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm