Bilgisayaroyunu

Çalışkan
Dün bilgisayarda bir sorun yoktu, bugün açtım kendi kendine BIOS'a girdi. BIOS'tan çıktım, siyah ekranda kaldı. Defalarca reset attım hala siyah ekran. BIOS ayarlarını sıfırladım olmadı, RAM'leri çıkardım sildim, slot değiştim taktım olmadı, BIOS pilini çıkarmaya çalıştım çıkaramadım. Sorun ne olabilir?

• R5 5600
  • 9060 XT 16 GB.
  • 32 GB RAM.
  • 512 M.2 SSD.
  • 1 TB SATA SSD.
  • ASUS Dragon B450 anakart.
  • 750W PSU.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hangi PSU kullanıyorsunuz hocam? BIOS ayarlarında SATA kısmı AHCI olarak yapın. Sonra ekran kartıyı söküp uçunu silgi ile silip takın, besleme kablosunu iyi takın.

Hangi PSU kullanıyorsunuz hocam? BIOS ayarlarında SATA kısmı AHCI olarak yapın. Sonra ekran kartıyı söküp uçunu silgi ile silip takın, besleme kablosunu iyi takın.

Vallahi kanka ekran kartini çikaramıyorum o çıtpıt altta kalmış, elim ulaşmıyor. Kart bayağı geniş, yarın bilgisayarcıma gideceğim bakalım sorun neymiş. İnşallah sistem çökmemiştir sorunun ne oldugunu yazacağım ögrenince.

BitFenix Ceto Premium 750W kasa.

Son düzenleyen: Moderatör: