Fiyat/performans ilerlemek istiyorum hocam, arada çok fark olmayacaksa upgrade ederek gitmeyi tercih ederim. Bütçe konusunda pek bir sınırım yok ayrıca. Eğer ekstra verilen para aradaki farka değerse veririm.
Yeni sistem her zaman için iyidir.
Ama yanlış bilmiyorsam 4060 Ti'a kadar işlemciniz kaldırır. Ekran kartı alıp bir müddet daha idare edip ileride AM5 ya da çıkacak olan yeni teknoloji sisteme geçiş yapabilirsiniz.
Zaten şu anda AM5'e geçiş yapacaksanız ekran kartınız da olmadığı için upgrade değil yeni sistem almış gibi olacaksınız.
Fiyat/performans ilerlemek istiyorum hocam, arada çok fark olmayacaksa upgrade ederek gitmeyi tercih ederim. Bütçe konusunda pek bir sınırım yok ayrıca. Eğer ekstra verilen para aradaki farka değerse veririm.
Oyun bilgisayarı için ayırdığım ayrı bir bütçe yok hocam, gerekli olan parçaları en ucuz şekilde nasıl bir araya getireceğimi merak ediyorum sadece.
Eğer ileride sorun çıkarmayacak ise DDR4 sistemime upgrade yaparak devam etmek isterim ama eğer yapacağım yatırım bir-iki yıl gibi kısa sürede çöp olacaksa yeni sistem için 50.000tl civarında bütçe ayırabilirim.
Oyun bilgisayarı için ayırdığım ayrı bir bütçe yok hocam, gerekli olan parçaları en ucuz şekilde nasıl bir araya getireceğimi merak ediyorum sadece.
Eğer ileride sorun çıkarmayacak ise DDR4 sistemime upgrade yaparak devam etmek isterim ama eğer yapacağım yatırım bir-iki yıl gibi kısa sürede çöp olacaksa yeni sistem için 50.000TL civarında bütçe ayırabilirim.