sefakrdagg

Üyecik
  • Anakart: Gigabyte Technology co. LTD. - A320M-S2H-CF
  • İşlemci: AMD Ryzen 5 5600X 6-Core Processor, 3701 MHz, 6 çekirdek, 12 mantıksal işlemci.
  • Ekran kartı: NVIDIA GeForce RTX 4060.
  • İşletim sistemi: Windows 11 Pro 64 Bit

Merhaba öncelikle 1 aydır ara sıra program açarken oyuna girerken başka bir şey yaparken mavi ekran hatası alıyorum. Minidump klasörüne de bir şey kaydetmiyor. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

• İşlemci: AMD Ryzen 5 5600X 6-Core Processor, 3701 MHz, 6 çekirdek, 12 mantıksal işlemci.

Merhaba öncelikle 1 aydır ara sıra program açarken oyuna girerken başka bir şey yaparken mavi ekran hatası alıyorum. Minidump klasörüne de bir şey kaydetmiyor. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Hocam tekrar mavi ekran alırsanız Fotoğrafını çekin. Hata kodunu söyleyin veya fotoğraf bırakın. Minidump kaydetmesi için ise "Bu Bilgisayar"'a sağ tıklayıp özellikler deyin. Aşağıdan (veya sağdan) "Gelişmiş Sistem Ayarları" yazana tıklayın. Sonra Aşağıdan
"Başlangıç ve Kurtarma" kısmından "Ayarlar" kısmına basın

1754944917673.webp

Eğer Alttaki kısım resimdeki gibi ise Minidump kaydetmesi lazım.

Kaydetmemesi mümkün değil, gerçi Win 11'de stock ayarları nasıldır bilemiyorum, mavi ekran aldığında sistemin reset atmasını da bekle. Windows klasörünün içinde minidump klasörü olur, tekrar kontrol et. PSU ne ?

hangi programları/oyunları açtığında sıkıntı oluyor?

Dostum 3 kere format attım 6 gün içerisinde ama yine aynı sorun oluyor yüklediğim bir program yok sadece browser yükledim LoL ve driver ları yükledim o kadar.
Problem aynı yani bir şey değişmedi.

Son düzenleyen: Moderatör:
En basit oyunlarda örneğin Minecraft veya bazen PC içinde gezerkende oluyor ama çoğu promramı veya oyunu açtığımda genellikle oluyor 1 2 dakika içinde.

PC'de Windows üzerinde dosya gezgininde gezinirken bir yavaşlık var mı? Eğer öyle bir şey varsa Görev Yöneticisi'ni açıp hdd/ssd bölümüne gidip ekran görüntüsü atar mısın?