tarko Kategori Yetkilisi macOS Moderatörü İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 891 Makaleler 25 Çözümler 18 Beğeniler 1.268 16 Ocak 2024 #91 @Yağız ProperTree/OCC ile ACPI>SSDT-BRG0>Uncheck veyahut False değeri.
KS KS Yağız Yetkin Katılım 26 Aralık 2023 Mesajlar 300 Makaleler 1 Beğeniler 403 Yer Türkiye 16 Ocak 2024 #92 tarko dedi: @Yağız ProperTree/OCC ile ACPI>SSDT-BRG0>Uncheck veyahut False değeri. Genişletmek için tıkla... Macten yapabilir miyim bunu şu an? İnternetim var. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Ocak 2024
tarko dedi: @Yağız ProperTree/OCC ile ACPI>SSDT-BRG0>Uncheck veyahut False değeri. Genişletmek için tıkla... Macten yapabilir miyim bunu şu an? İnternetim var.
tarko Kategori Yetkilisi macOS Moderatörü İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 891 Makaleler 25 Çözümler 18 Beğeniler 1.268 16 Ocak 2024 #93 Evet, yapabilirsiniz. ProperTree için Python yükleyip buildlemeniz gerekmekte. Tavsiye etmesem de direkt OCC ile çözün geçin şimdilik.
Evet, yapabilirsiniz. ProperTree için Python yükleyip buildlemeniz gerekmekte. Tavsiye etmesem de direkt OCC ile çözün geçin şimdilik.
umut Bilgin Gelişen Oyun İlk 1.000! Katılım 13 Aralık 2023 Mesajlar 6.415 Makaleler 16 Çözümler 113 Beğeniler 8.812 Yer LTAF 16 Ocak 2024 #94 Yağız dedi: Macten yapabilir miyim bunu şu an? İnternetim var. Genişletmek için tıkla... Evet, imajında kurulum sonrası dosyaları vardı. Oradan OpenCore Configrator çalıştırıp yapabilirsin. Ama yine yeniden başlatman gerek.
Yağız dedi: Macten yapabilir miyim bunu şu an? İnternetim var. Genişletmek için tıkla... Evet, imajında kurulum sonrası dosyaları vardı. Oradan OpenCore Configrator çalıştırıp yapabilirsin. Ama yine yeniden başlatman gerek.
KS KS Yağız Yetkin Katılım 26 Aralık 2023 Mesajlar 300 Makaleler 1 Beğeniler 403 Yer Türkiye 16 Ocak 2024 #95 Bu şekilde mi? @tarko @umut
tarko Kategori Yetkilisi macOS Moderatörü İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 891 Makaleler 25 Çözümler 18 Beğeniler 1.268 16 Ocak 2024 #96 Evet, doğrudur.
KS KS Yağız Yetkin Katılım 26 Aralık 2023 Mesajlar 300 Makaleler 1 Beğeniler 403 Yer Türkiye 16 Ocak 2024 #97 Devamını gece müsait olunca halledeceğim Geceyi bekleyemedim sanırım aklımda kaldı, ders çalışayım dedim çalışamadım Hz ayarını 170 yaptım ekran gitti, yeniden başlattım şifre girdikten sonra masaüstüne geçince ekran yine siyah kalıyor… @Yuki @umut @tarko Son düzenleme: 16 Ocak 2024
Devamını gece müsait olunca halledeceğim Geceyi bekleyemedim sanırım aklımda kaldı, ders çalışayım dedim çalışamadım Hz ayarını 170 yaptım ekran gitti, yeniden başlattım şifre girdikten sonra masaüstüne geçince ekran yine siyah kalıyor… @Yuki @umut @tarko
umut Bilgin Gelişen Oyun İlk 1.000! Katılım 13 Aralık 2023 Mesajlar 6.415 Makaleler 16 Çözümler 113 Beğeniler 8.812 Yer LTAF 16 Ocak 2024 #98 Yağız dedi: Devamını gece müsait olunca halledeceğim Geceyi bekleyemedim sanırım aklımda kaldı, ders çalışayım dedim çalışamadım Hz ayarını 170 yaptım ekran gitti, yeniden başlattım şifre girdikten sonra masaüstüne geçince ekran yine siyah kalıyor… @Yuki @umut @tarko Genişletmek için tıkla... Açılışta Recovery'den boot et, üstteki bardan terminale gir. cd /Volumes/başlangıç diskinin adı/Users/kullanıcı adın/Library/Preferences/ByHost/ Sonra aşağıdaki iki kodu yaz, yeniden başlatıp tekrar dene. rm -f com.apple.windowserver.* rm -f com.apple.preference.displays*
Yağız dedi: Devamını gece müsait olunca halledeceğim Geceyi bekleyemedim sanırım aklımda kaldı, ders çalışayım dedim çalışamadım Hz ayarını 170 yaptım ekran gitti, yeniden başlattım şifre girdikten sonra masaüstüne geçince ekran yine siyah kalıyor… @Yuki @umut @tarko Genişletmek için tıkla... Açılışta Recovery'den boot et, üstteki bardan terminale gir. cd /Volumes/başlangıç diskinin adı/Users/kullanıcı adın/Library/Preferences/ByHost/ Sonra aşağıdaki iki kodu yaz, yeniden başlatıp tekrar dene. rm -f com.apple.windowserver.* rm -f com.apple.preference.displays*
KS KS Yağız Yetkin Katılım 26 Aralık 2023 Mesajlar 300 Makaleler 1 Beğeniler 403 Yer Türkiye 16 Ocak 2024 #99 umut dedi: Açılışta Recovery'den boot et, üstteki bardan terminale gir. cd /Volumes/başlangıç diskinin adı/Users/kullanıcı adın/Library/Preferences/ByHost/ Sonra aşağıdaki iki kodu yaz, yeniden başlatıp tekrar dene. rm -f com.apple.windowserver.* rm -f com.apple.preference.displays* Genişletmek için tıkla... Yeniden yükletme başlattım… Ama tekrar olsun istemiyorum, neden bu sorunla karşılaştım ki?
umut dedi: Açılışta Recovery'den boot et, üstteki bardan terminale gir. cd /Volumes/başlangıç diskinin adı/Users/kullanıcı adın/Library/Preferences/ByHost/ Sonra aşağıdaki iki kodu yaz, yeniden başlatıp tekrar dene. rm -f com.apple.windowserver.* rm -f com.apple.preference.displays* Genişletmek için tıkla... Yeniden yükletme başlattım… Ama tekrar olsun istemiyorum, neden bu sorunla karşılaştım ki?
umut Bilgin Gelişen Oyun İlk 1.000! Katılım 13 Aralık 2023 Mesajlar 6.415 Makaleler 16 Çözümler 113 Beğeniler 8.812 Yer LTAF 16 Ocak 2024 #100 Yağız dedi: Yeniden yükletme başlattım… Ama tekrar olsun istemiyorum, neden bu sorunla karşılaştım ki? Genişletmek için tıkla... Baştan mı yüklüyorsunuz sistemi?
Yağız dedi: Yeniden yükletme başlattım… Ama tekrar olsun istemiyorum, neden bu sorunla karşılaştım ki? Genişletmek için tıkla... Baştan mı yüklüyorsunuz sistemi?