Kext yüklemediniz çünkü, kext yükleyip config dosyanıza işlemeniz gerek. Windows'ta boot edip yapacaksınız. Mac üzerinde de olurdu ama internet yok zaten. Driver gibi bir şey, yiğit bir Wi-Fi kext'i adı söylemişti. O mu bilmiyorum ama Windows'tan Wi-Fi'nin adını atar mısınız Aygıt Yöneticisinden?
Tamamdır, atayım ismini.

@Yağız Bunu EFI>OC>Kexts'e at.

Tamamdır.

@Yağız Bunu EFI>OC>Kexts'e at.

OCAT yaz kur önce, config dosyanı oraya at USB'deki. Sonra OCAT açıkken Kext'i at. Programda Kexts kısmından enable yapıp tiklemen gerekiyor. Sonra kaydedip Mac'e gir, kopyaladığın kextleri config dosyana işlemen gerek.

USB'siz boot etmeyi ayarlamadın henüz değil mi?

OCAT yaz kur önce, config dosyanı oraya at USB'deki. Sonra OCAT açıkken Kext'i at. Programda Kexts kısmından enable yapıp tiklemen gerekiyor. Sonra kaydedip Mac'e gir, kopyaladığın kextleri config dosyana işlemen gerek.

USB'siz boot etmeyi ayarlamadın henüz değil mi?
USB'siz boot etmeyi ayarlamadım. Nasıl ayarlarım?

Eki Görüntüle 10761

Burada ne yapacağım?

Böyle mi olmalı?
1705415988561.webp

@Yuki @umut

Son düzenleyen: Moderatör:
Dual Boot'ta nasıl oluyor bilmiyorum USB'siz boot. @yusufklncc hocam baksın ona biliyordur. Kext'i dosyaların içine attığında orada belirmesi gerek. Belirdiyse enabled yapıp sol üstten kaydet, ya da direkt Ctrl + S yap çık.
Wi-Fi halen yok, bir şeyi yanlış mı yaptım acaba? Baştan kurmam gerekmiyordu değil mi? Direkt macOS seçeneğinden açtım.