Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 15 Aralık 2023
- Makaleler
- 4
Generic Ryzentosh EFI'lerinin herhangi birini kullanarak baslayabilrsin daha sonradan kendi sistemine gore ozellestirirsin ki dogru olan bu.
Son düzenleme:
Teşekkür ediyorum.Generic Ryzentosh EFI'lerinin herhangi birini kullanarak baslayabilrsin daha sonradan kendi sistemine gore ozellestirirsin ki dogru olan bu.
Hata alırsan paylaşmayı ihmal etme, BIOS ayarlarını da doğru yap yoksa büyük ihtimalle hata alırsın Ryzen sistemde.
Başlıyorum, detay ve hataları buradan paylaşacağım.
@Yuki Ventura Ryzentosh'u bulamadım sanırım.
github.com
Burada Sonoma yazıyor, tam anlamadım ne yapacağımı.
GitHub - sileshn/Ryzentosh: Opencore files to run MacOS Catalina to Sequoia on AMD Ryzen 5 3600 CPU, AMD Radeon RX570 4gb GPU and Gigabyte B450 Aorus Elite motherboard using the BsxOc1 theme.
Opencore files to run MacOS Catalina to Sequoia on AMD Ryzen 5 3600 CPU, AMD Radeon RX570 4gb GPU and Gigabyte B450 Aorus Elite motherboard using the BsxOc1 theme. - sileshn/Ryzentosh
Son düzenleme:
İndir dosyaları oradaki sağ üstteki Code kısmına basıp Download diyerek, bahsedilen EFI Catalina to Sonoma, yani aradaki her sürümle uyumlu. İmaj yazdır, EFI dosyasını EFI bölümüne atıp boot etmeyi dene.Başlıyorum, detay ve hataları buradan paylaşacağım.
Eki Görüntüle 10689
![]()
GitHub - sileshn/Ryzentosh: Opencore files to run MacOS Catalina to Sequoia on AMD Ryzen 5 3600 CPU, AMD Radeon RX570 4gb GPU and Gigabyte B450 Aorus Elite motherboard using the BsxOc1 theme.
Opencore files to run MacOS Catalina to Sequoia on AMD Ryzen 5 3600 CPU, AMD Radeon RX570 4gb GPU and Gigabyte B450 Aorus Elite motherboard using the BsxOc1 theme. - sileshn/Ryzentoshgithub.com
- Makaleler
- 4
Ayrıca Sonoma da kurabilirsin, sistemin uyumlu.
Beta falan dendiği için Ventura kurmak istedim, Sonoma daha mı iyi olur dersiniz?
- Makaleler
- 4
Sonoma'da Wi-Fi calismayacak haberin olsun, kurulabilir tabii ama.Beta falan dendiği için Ventura kurmak istedim, Sonoma daha mı iyi olur dersiniz?
OpenIntelWireless henuz Sonoma'da calismiyor.