Aldım hocam eski anakartımdan fazla USB var mıs sadece yerleri biraz garip olduğu için farklı gelmiş. Teşekkür ederim her şey için. Sadece eski anakartımı satmak kaldı onu da sahibindene 11kdan koyarım ve 10'a düşerim maksimum. Çok sağ olun tekrar.

Rica ederim. Hayırlı olsun şimdiden .

Hiçbirinde kronik mevcut değil.
Aldım hocam eski anakartımdan fazla USB var mıs sadece yerleri biraz garip olduğu için farklı gelmiş. Teşekkür ederim her şey için. Sadece eski anakartımı satmak kaldı onu da sahibindene 11kdan koyarım ve 10'a düşerim maksimum. Çok sağ olun tekrar.
Hangi anakartı aldınız?

V2 versiyonu olsaydı kalsın derdim ancak imkan da varken değiştirip şunu alırsanız daha iyi olur; https://www.akakce.com/anakart/en-u...wifi6e-amd-am5-ddr5-atx-fiyati,903491187.html

Diğerini iade yapıp bunu aldım teşekkürler.

Diğerini iade yapıp bunu aldım teşekkürler.

@LH44 hocam bu anakartta 2 tane CPU Power girişi var ikisi de dolu mu olacak?

Son düzenleme:
9800X3D aldım ikisinde taktım. Son olarak bir sorum var sizlere bende 4060 Ti 16 GB ekran kartım var şu an. 1080P'de oynamak beni üzmüyor daha fazla FPS almak hoşuma gidiyor. Bildiğim bir şey var onu sormak istiyorum aslında. Ekran kartlarının kendi aralarında mesela 5090 Ti ile 1080p oynayamazsın gibi bir deyimi var mı yani darboğaz yapar mı? Yeni bir ekran kartı almak istiyorum CS2 falan oynadığım için yüksek FPS görmek istiyorum bol bol 1080P'de. Hangi ekran kartını seçersem 1080P'de yüksek FPS'ler alabilirim?

@lwitan, @LH44

Son düzenleme: