KS KS ar1se Gelişen Katılım 30 Haziran 2025 Mesajlar 10 Beğeniler 2 4 Temmuz 2025 #11 sawyerford dedi: C1 en iyi C03 da 2. en iyi. BIOS'da 0'dan başlıyorsa eğer 0 olan 1 2 olan da 3. çekirdeğindir. Genişletmek için tıkla... Doğru yapıyormuşum bu arada en iyi çekirdeklere -10 verdim diğerlerine -15 Yani bu ayarlarda stabil çalışıyor fakat oyunlarda Alt Tab yapınca bir anda oyundan atıyor tekrar girmek zorunda kalıyordum. Şuan herhangi bir hata almadım testi bitirdi. Dosya Ekleri r23test.webp 266,7 KB · Görüntüleme: 42 Son düzenleme: 4 Temmuz 2025
sawyerford dedi: C1 en iyi C03 da 2. en iyi. BIOS'da 0'dan başlıyorsa eğer 0 olan 1 2 olan da 3. çekirdeğindir. Genişletmek için tıkla... Doğru yapıyormuşum bu arada en iyi çekirdeklere -10 verdim diğerlerine -15 Yani bu ayarlarda stabil çalışıyor fakat oyunlarda Alt Tab yapınca bir anda oyundan atıyor tekrar girmek zorunda kalıyordum. Şuan herhangi bir hata almadım testi bitirdi.
sawyerford Üstün Katılım 7 Ocak 2024 Mesajlar 1.229 Çözümler 7 Beğeniler 834 Yer 4 8 15 16 23 42 4 Temmuz 2025 #12 ar1se dedi: Doğru yapıyormuşum bu arada en iyi çekirdeklere -10 verdim diğerlerine -15 Yani bu ayarlarda stabil çalışıyor fakat oyunlarda Alt Tab yapınca bir anda oyundan atıyor tekrar girmek zorunda kalıyordum. Şuan herhangi bir hata almadım testi bitirdi. Genişletmek için tıkla... Olmazsa en iyi çekirdekleri -5 düşür diğerleri -15'de kalsın. Yine olmazsa 15'den de diğerlerini 10'a düşürmeyi deneyebilirsin.
ar1se dedi: Doğru yapıyormuşum bu arada en iyi çekirdeklere -10 verdim diğerlerine -15 Yani bu ayarlarda stabil çalışıyor fakat oyunlarda Alt Tab yapınca bir anda oyundan atıyor tekrar girmek zorunda kalıyordum. Şuan herhangi bir hata almadım testi bitirdi. Genişletmek için tıkla... Olmazsa en iyi çekirdekleri -5 düşür diğerleri -15'de kalsın. Yine olmazsa 15'den de diğerlerini 10'a düşürmeyi deneyebilirsin.