Oyuncuu334

Üyecik
Sistemi yeni aldım Windows 11 yükledim. Daha kuralı 5 saat anca olmuştur sistem Roblox gibi bir oyunda 70 dereceyi görüyor ilk 5 dakikada.

Boşta 60 derece. Soğutucum df Shadow Pro fantasy 100mm. Acaba soğutucuyu yanlış mı taktım tam fanları. Şimdi yemeği yedikten sonra ona bakacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistemi yeni aldım Windows 11 yükledim. Daha kuralı 5 saat anca olmuştur sistem Roblox gibi bir oyunda 70 dereceyi görüyor ilk 5 dakikada.

Boşta 60 derece. Soğutucum df Shadow Pro fantasy 100mm. Acaba soğutucuyu yanlış mı taktım tam fanları. Şimdi yemeği yedikten sonra ona bakacağım.

Bosta 60 derece biraz fazla 40-45 derece kabul edilebilir sıcaklık ne kullanıyorsun sogutucu olarak.

Bahsetmeyi unutmuşum aynı anda GPU da boşta 56 derece.

O Soğutucu ile normal.

Bosta 60 derece biraz fazla 40-45 derece kabul edilebilir sıcaklık ne kullanıyorsun sogutucu olarak.

Soğutu bu .

Yükte dereceler nasıl? Boşta ki dereceler pek bir şey ifade etmiyor.

Roblox gibi bir oyunda 3 dk geçmeden 70'i gördü. Bir daha test edeyim o soğutucu ile normal mi?

Windows 10'a geri geçsem etki eder mi yoksa optimizasyon olarak Windows 11 daha iyi mi yeni kartlar için? Ekran kartım RX 9060 XT işlemci R5 7500F.

Açıkçası stok fan daha iyi sogutur yeni sogutucu almaya bütçeniz varsa size önerebilirim.

Maalesef yok. Peki Windows 11 geçtim diye mi böyle oluyor Roblox'ta bile 70 derece görüyor işlemci endişeleniyorum PC daha yeni.

Peki 71 72 derecelerrde gezmesi normal mi? %3'lük kullanımda 60 derece. Ben soğtucuyu yanlış taktım galiba çünkü ayrı gelmişti.