R5 7500F işlemcinin cinebech R23 skorları düşük çıkıyor

kazimgurkan

Çalışkan
Merhaba, Ryzen 5 7500F işlemcim, ASUS B650 Plus Wi-Fi anakartım var. Cinebench R23 testi yaptığım zaman skorları çok düşük çıkıyor ve işlemci 52 derece ve 42W gücü asla geçmiyor. BIOS'ya da başka bir yerden bir kısıtlama olabilir mi? Nasıl anlarım, nasıl çözerim? Esenlikler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende R5 7500F ve Colorful BATTLE-AX B650M-PLUS Wi-Fi V15 anakart var ramler 2. ve 4. slota takılı EXPO 1 6000 Mhz'de oyun içi işlemci 80 Watt çekiyor. Sorun her şeyde olabilir. Bende çökme sorunu vardı, PSU değiştirdim sorun çözülmedi, anakartı değiştirdim sorun çözüldü. Ama asus servisine durumu anlatamadık tabii ki.

Son düzenleyen: Moderatör:
Nasil bulacağız tak cikar tak cikar isin icinden cikamayiz. Elimde yedek parca da yok.
RAM'ler kaç MHz'de çalışıyor? Stock olarak 3600 MHz çalışırken bende 42 watt seviyelerindeydim. Uzun bir araştırma sonrası şüphelendiğiniz parçayı servise göndermeniz en mantıklısı olur bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…