-40 biraz fazla gibi hocam, scalar açmadan -25 veya -15 deneyin. Yine de scalar denemek istiyorsanız x5 verin.
Bilgisayara en son ne zaman bakım yaptınız?
Bende Thermalright Frozen Prism 240 var bu kadar ısınmıyor.
-40 biraz fazla gibi hocam, scalar açmadan -25 veya -15 deneyin. Yine de scalar denemek istiyorsanız x5 verin.
Bilgisayara en son ne zaman bakım yaptınız?
Bende Thermalright Frozen Prism 240 var bu kadar ısınmıyor.
Bilgisayarı temmuzda kendim topladım. Bir kaç gün önce sıvı soğutucuyu yeni aldım. Kendi macununu kullandım ve macun aşağıdaki gibi kareler halinde pompada geldi. Takarken de yanlış bir şey yaptığımı düşünmüyorum.
Garip bir şekilde az önceden daha düşük puan aldım.
Düşmesi normal, zira -40'da daha düşük voltajda daha az ısı olduğu puan farkı oldu.
Bence yükselememesi anakartın dandik olması, VRM soğutucusu yok. Aşırı ısınıp işlemciyi kısıtlıyor olabilir.
Bende 100 dereceyi geçtiği için işlemci kısıtlanıyordu testte. Anakartın VRM sıcaklığını kontrol edin.
Düşmesi normal, zira -40'da daha düşük voltajda daha az ısı olduğu puan farkı oldu.
Bence yükselememesi anakartın dandik olması, VRM soğutucusu yok. Aşırı ısınıp işlemciyi kısıtlıyor olabilir.
Bende 100 dereceyi geçtiği için işlemci kısıtlanıyordu testte. Anakartın VRM sıcaklığını kontrol edin.