Under Volt uğraşları ile uğraşmak için aldığına pişman olursun %90.Merhaba. Sınırlı bütçe ile oyun performansından ziyade undervolt uğraşları için düşünüyorum. Anakart ASUS B850M-K.
Ekran kartınız ne? Hangi çözünürlükte oynuyorsunuz oyunları? Bunlarda önemli detaylar.Merhaba. Sınırlı bütçe ile oyun performansından ziyade undervolt uğraşları için düşünüyorum. Anakart ASUS B850M-K.
Merhaba. Sınırlı bütçe ile oyun performansından ziyade undervolt uğraşları için düşünüyorum. Anakart ASUS B850M-K.
1.3 SOC, 1.2 VDDP, 1.85 VDD, 1.6 VDDQ ve GDM off ayarlariyla 2 dakika barajini gectim.Dene, zaten saniye 10 hata veriyor.
Bundan daha iyisi olmaz. Uzaktan zor.
x3D olmayan islemciler manuel timinglerle cidden cag atliyor. Tabi silikon sansi oldugu icin ayni performansi yakalayamayabilirsin.Merhaba. Sınırlı bütçe ile oyun performansından ziyade undervolt uğraşları için düşünüyorum. Anakart ASUS B850M-K.
Tabi oyle dedim diye x3D'ler de de gerekmez diyemeyiz ama performans farki fazla.x3D olmayan islemciler manuel timinglerle cidden cag atliyor. Tabi silikon sansi oldugu icin ayni performansi yakalayamayabilirsin.
Ekran kartınız ne? Hangi çözünürlükte oynuyorsunuz oyunları? Bunlarda önemli detaylar.
Uğraşmadan olmuyor bu işler