Detaylar
Kim cevapladı?Omerta Silenzio
Başarılı
Doku ayarını Orta/Yüksek yaparak yükü karta ver, DirectX sürümünü DX11 Enhanced yap ve mutlaka Tam Ekran oyna. Düzelecektir.
pgup45
Başarılı
Doku ayarını Orta/Yüksek yaparak yükü karta ver, DirectX sürümünü DX11 enhanced yap ve mutlaka tam ekran oyna. Düzelecektir.
Öyle de sanki arabayla gidince yüklenmiyor gibi bir stutter oluyor halbuki SSD de oyun SSD sağlığı %95 seviyesinde dolu da değil yani olması için bir neden yok DX11 enhanced modunda oynuyorum doku ultrada.
Omerta Silenzio
Başarılı
Dokuları orta'ya çek ve ölüm kamerasını kapatıp dene. Bir de tek kanal ram mi kullanıyorsun?Öyle de sanki arabayla gidince yüklenmiyor gibi bir stutter oluyor halbuki SSD de oyun SSD sağlığı %95 seviyesinde dolu da değil yani olması için bir neden yok DX11 enhanced modunda oynuyorum doku ultrada.
pgup45
Başarılı
Dokuları Orta'ya çek ve ölüm kamerasını kapatıp dene. Bir de tek kanal RAM mi kullanıyorsun?
DDR5 tek kanal evet çift kanala geçemedim malum RAM fiyatları uçtu gitti
Hocam BIOS, chipset, GPU ve Ethernet sürücülerini güncelleyin. BIOS ayarlarından, EXPO açın. Wi-Fi, BT, global C state kapatın. Ek olarak anakart jack portunu kulanmıyor isen, HD Audio kapatın. Windows güncel olsun mümkünse temiz kurulum. Güç ayarları bölümünden hızlı başlatma ve seçmeli USB devre dışı almaya ayarını kapatın.
Güç planı dengeli, yüksek ve nihai olarak değiştirip, deneyimleniz faydalı olacaktır.
Hocam BIOS, chipset, GPU ve Ethernet sürücülerini güncelleyin. BIOS ayarlarından, EXPO açın. Wi-Fi, BT, global C state kapatın. Ek olarak anakart jack portunu kulanmıyor isen, HD Audio kapatın. Windows güncel olsun mümkünse temiz kurulum. Güç ayarları bölümünden hızlı başlatma ve seçmeli USB devre dışı almaya ayarını kapatın.
Güç planı dengeli, yüksek ve nihai olarak değiştirip, deneyimleniz faydalı olacaktır.
pgup45
Başarılı
BIOS güncel sürücüler güncel EXPO açık kasa kullanıyorum Wi-Fi yok BT kapalı. Mouse ve klavyeyi anakart USB portlarından kullanıyorum.
BIOS güncel sürücüler güncel EXPO açık kasa kullanıyorum Wi-Fi yok BT kapalı. Mouse ve klavyeyi anakart USB portlarından kullanıyorum.
Dediklerimi BIOS üzerinden kontrol edin.
pgup45
Başarılı
Global C state autoydu disabled yaptım PBO enabled yaptım EXPO zaten açık.
Global C state autoydu disabled yaptım PBO enabled yaptım EXPO zaten açık.
HD Audio kapatın. Windows güç ayarları bölümünden, hızlı başlatma ve seçmeli USB devre dışı almaya ayarını kapatın.
Yeni konular
-
-
-
Scott Pilgrim vs. the World: The Game: Complete Edition - Türkçe Yama
- RewAdIs Çeviri
-
-
-
-