Ekran kartı ayarlarımın nasıl olması gerek yazma şansınız var mıdır vaktiniz var ise?

Ekran kartı ayarları değil aslında dediğim şekilde sistem> ekran> grafik ayarlarına girip masaüstü göz at kısmına tıklayıp Valorant dosya konumumdan Valorant.exe veya benzeri isimdeki dosyayı seçip yüksek performansı seçip kaydedin, yeri yeri stabilite sunabilir. İşlemci tabanlı oyun olduğundan dolayı çok etkide sağlamayabilir.

BIOS'tan PBO açık mı bir ona da bakabilir misiniz?

FPS sabitlemeyi deneyin hocam işinize yarayacaktır. Bu arada sadece kasa olarak 40K verdiyseniz bir tık üzüldüm açıkçası çok daha iyisini alabilirdiniz.
yani hocam şmdi böyle bir sistemde 240 sabit almak koymazmı sizce ?

İade etme şansın varsa kesinlikle iade et o bütçede berbat bir sistem hocam.
hocam heryere baktım istediğim sistem 50k yı buluyordu bende ilerleyen zamanlarda kendim değiştiririm diye aldım çok zaman almaz değiştirmem parçaları

Ekran kartı ayarları değil aslında dediğim şekilde sistem> ekran> grafik ayarlarına girip masaüstü göz at kısmına tıklayıp Valorant dosya konumumdan Valorant.exe veya benzeri isimdeki dosyayı seçip yüksek performansı seçip kaydedin, yeri yeri stabilite sunabilir. İşlemci tabanlı oyun olduğundan dolayı çok etkide sağlamayabilir.

BIOS'tan PBO açık mı bir ona da bakabilir misiniz?
PBO Kapalı Hocam Ve Dediğiniz Grafik Olayını sistem kendisi yapmış zaten

BIOS'tan PBO açık mı bir ona da bakabilir misiniz
hocam birde bir şey soracağım CoolerMaster ML240L V2 sıvı soğutucu varken pbo açsam işlemci çok ısınırmı yanı soğutucu yeterli gelirmi ?

Kurulumu kim yaptı, size W11 kurulu mu geldi? 5060 ahım şahım bir ekran kartı değil bu arada. Ancak hocalarımın dediği gibi sisteme göre tuzlu ödemişsiniz.
hocam pc yi teslim aldığımda windows 11 home'Un demosunu kurmuşlar halbuki freedos istemiştim ben ama genede kurmuşlar vatan çalışanları neden böyle söz dinlemiyor hala anlamış değilim işletim sistemini kendim formatlayıp kurdum.

hocam birde bir şey soracağım CoolerMaster ML240L V2 sıvı soğutucu varken pbo açsam işlemci çok ısınırmı yanı soğutucu yeterli gelirmi ?

hocam pc yi teslim aldığımda windows 11 home'Un demosunu kurmuşlar halbuki freedos istemiştim ben ama genede kurmuşlar vatan çalışanları neden böyle söz dinlemiyor hala anlamış değilim işletim sistemini kendim formatlayıp kurdum.
Kurulum yaparken sürücüleri sorunsuz kurduğunuzdan emin misiniz? Zaten 7500F aşırı ısınan bir işlemci PBO açsanızda aşırı derecede rahatsız edecek bir ısıya çıkacağını sanmam.

Kurulum yaparken sürücüleri sorunsuz kurduğunuzdan emin misiniz? Zaten 7500F aşırı ısınan bir işlemci PBO açsanızda aşırı derecede rahatsız edecek bir ısıya çıkacağını sanmam.
Stress Testi yaptığımda %100 yükte 1 saat aralıksız bıraktığımda 76-77 derecelerden yukarı çıkmadı ve evet sürücüleri eksiksiz kurdum

240'a sabitlemeyin hocam, 350 400 civarına sabitleseniz yeter drop girince 320'lere falan düşüyor demişsiniz o düşüşü hissedeceğinizi zannetmiyorum.
genelde 400-440 arası gidip geliyo bazen 500 lere çıkıyo ama çok sık düşüş yaşıyorum oyunda işlemci güçlü dediler araştırdım heryerde bazı videolar izledim aynı benim sistemin bileşenleriyle adam 550-600 alıyor bunları görünce modum yerlerbir oluyor

Genelde 400-440 arası gidip geliyor bazen 500'lere çıkıyor ama çok sık düşüş yaşıyorum oyunda işlemci güçlü dediler araştırdım her yerde bazı videolar izledim aynı benim sistemin bileşenleriyle adam 550-600 alıyor bunları görünce modum yerlerbir oluyor
Overclock, RAM'ler, oyun içi ayarlar, Windows'ta yapılabilen performans ayarları, oyuna gelen güncellemeler gibi bir sürü ayarla uğraşarak FPS'inizi arttırabilirsiniz. Sizin yerinizde olsam formatı çakardım kendi kurmadığım işletim sistemini kullanamam kuran adamın en ufak hatası sistemin performansını etkileyebilir. Ha bir de YouTube üzerindeki testlere pek inanmanızı tavsiye etmem, adamlar ne ayarı yapıyorlar bilmiyorum ancak dizüstü bilgisayarımı testlerdeki oyun performansına bakarak almıştım fakat hiçbir FPS oyununda testlerdeki FPS'leri yakalayamadım. 250 300 beklediğim FPS her zaman 150 200 arasında dolaştı.

Overclock, RAM'ler, oyun içi ayarlar, Windows'ta yapılabilen performans ayarları, oyuna gelen güncellemeler gibi bir sürü ayarla uğraşarak FPS'inizi arttırabilirsiniz. Sizin yerinizde olsam formatı çakardım kendi kurmadığım işletim sistemini kullanamam kuran adamın en ufak hatası sistemin performansını etkileyebilir. Ha bir de YouTube üzerindeki testlere pek inanmanızı tavsiye etmem, adamlar ne ayarı yapıyorlar bilmiyorum ancak dizüstü bilgisayarımı testlerdeki oyun performansına bakarak almıştım fakat hiçbir FPS oyununda testlerdeki FPS'leri yakalayamadım. 250 300 beklediğim FPS her zaman 150 200 arasında dolaştı.
Bu AMD işlemcilerde PBO olayı var mış bendeki sıvı soğutma pbo açtığım zaman işlemciyi soğutabilirmi sizce soğutucu Cooler Master ML240L V2