E Erhan Yetkin İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 170 Çözümler 3 Beğeniler 187 Yer 37°33'50.2"N 116°51'04.4"W 27 Temmuz 2025 #21 WelderonS dedi: Bu AMD işlemcilerde PBO olayı var mış bendeki sıvı soğutma pbo açtığım zaman işlemciyi soğutabilirmi sizce soğutucu Cooler Master ML240L V2 Genişletmek için tıkla... Fazlasıyla yeterli olacaktır hocam.
WelderonS dedi: Bu AMD işlemcilerde PBO olayı var mış bendeki sıvı soğutma pbo açtığım zaman işlemciyi soğutabilirmi sizce soğutucu Cooler Master ML240L V2 Genişletmek için tıkla... Fazlasıyla yeterli olacaktır hocam.
KS KS W WelderonS Çalışkan Katılım 27 Temmuz 2025 Mesajlar 11 Beğeniler 4 27 Temmuz 2025 #22 Erhan dedi: Fazlasıyla yeterli olacaktır hocam. Genişletmek için tıkla... peki ek olarak ayarlamalar yapmam gereklimi yoksa sadece pbo yu açsam olur mu
Erhan dedi: Fazlasıyla yeterli olacaktır hocam. Genişletmek için tıkla... peki ek olarak ayarlamalar yapmam gereklimi yoksa sadece pbo yu açsam olur mu
E Erhan Yetkin İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 170 Çözümler 3 Beğeniler 187 Yer 37°33'50.2"N 116°51'04.4"W 27 Temmuz 2025 #23 WelderonS dedi: peki ek olarak ayarlamalar yapmam gereklimi yoksa sadece pbo yu açsam olur mu Genişletmek için tıkla... Yani testlerdeki FPS değerlerine çıkacağını sanmam ama performans artışı bir miktarda olsa olacaktır.
WelderonS dedi: peki ek olarak ayarlamalar yapmam gereklimi yoksa sadece pbo yu açsam olur mu Genişletmek için tıkla... Yani testlerdeki FPS değerlerine çıkacağını sanmam ama performans artışı bir miktarda olsa olacaktır.
KS KS W WelderonS Çalışkan Katılım 27 Temmuz 2025 Mesajlar 11 Beğeniler 4 27 Temmuz 2025 #24 Erhan dedi: Yani testlerdeki FPS değerlerine çıkacağını sanmam ama performans artışı bir miktarda olsa olacaktır. Genişletmek için tıkla... onlar alıyorda ben niye alamıyorum ona yanıyorum şuan gerçekten o kadar para verdim verdiğim paranın karşılığını 1 oyunda alamıyorum şaka gibi ya
Erhan dedi: Yani testlerdeki FPS değerlerine çıkacağını sanmam ama performans artışı bir miktarda olsa olacaktır. Genişletmek için tıkla... onlar alıyorda ben niye alamıyorum ona yanıyorum şuan gerçekten o kadar para verdim verdiğim paranın karşılığını 1 oyunda alamıyorum şaka gibi ya