LeonHearTH
Çalışkan
Öncelikle hepinize merhaba arkadaşlar. Benim sorunum başlıktan da belirttiğim gibi bir süredir yaklaşık 1-2 hafta kadar önce başladı sorunum öncesinde Mafia The Old Country oyuyundayken yaptı dün itibarıyla de Arc raiders oynarken yaşattı bu sorunu. Bilgisayarı Vatan Bilgisayar'dan 2025 Aralık ayının başında aldım. Oyunların ikisi de orijinal ve driver Windows vb. şeylerim güncel. Sistem fanların hızı bile kesilmeden ışıkları sönmeden kendisini yeniden başlatıyor. OCCT ile test ettiğim zaman Power testinde 2 sn içerisinde aynı problemi yaşatıyor. Ekran kartını tek başına test ettiğimde ilk yaptığımda sorun yoktu ancak o da şimdi tek başına teste soktuğum zaman bile sorun veriyor PC kendini resetliyor. İnternette okuduğum birkaç yerde XMP'nin sorun yarattığını okudum o yüzden XMP kapattım ama o da çözüm olmadı.
Anakart: MSI PRO A620M-E Ekran kartı: ZOTAC GeForce RTX 5060 İşlemci: AMD Ryzen™ 5 7500F RAM:GOODRAM 16GB (1x16GB) DDR5 6000MHz kasa: MSI MAG FORGE M100A D60 600W 80 PLUS mATX KASA.
Bu sorunu yaşamamın sebebi ne olabilir, ne yapmam gerekiyor, lütfen yardımcı olur musunuz? Teşekkür ederim.
Anakart: MSI PRO A620M-E Ekran kartı: ZOTAC GeForce RTX 5060 İşlemci: AMD Ryzen™ 5 7500F RAM:GOODRAM 16GB (1x16GB) DDR5 6000MHz kasa: MSI MAG FORGE M100A D60 600W 80 PLUS mATX KASA.
Bu sorunu yaşamamın sebebi ne olabilir, ne yapmam gerekiyor, lütfen yardımcı olur musunuz? Teşekkür ederim.