R5 7500F & RTX 5060 Ti 16 GB sistem 2K oyunculuk için mantıklı mı?

Hocam ogrencı indirimi derken yararlanabilecegim bir video vesaire var mı?

Ve bu woled ve QD-OLED arasındaki farkı anlayabileceğim video var mı?

Fiyatı nedir? Şu anki fiyatı.

Ayrıca sizin bütçeniz nedir?

Hocam sistemi 37k ya 7 ay once aldım ve şu an monitor dedğiştirme aşamasındayım 2K oyunculuk test etmek istiyorum denemek istiyorum. Ve bahsettiğim 2 monitör arasında kaldım.

He bu sistem sizde var anladım. Monitör için bütçeniz nedir?

Hocam aklımda tamamen bir bütçe yok ama OLED sizce mantıklı mı yoksa IPS mi en büyük fark o arada 10k fark var bahsettiğim gibi taksit yapacağım o yüzden dolayı fiyat çok abartı olmadığı sürece taksit olduğu sürece sorun yok Samsung G5 OLED ise 9 taksit oluyor gayet iyi benim için ASUS ise 4 6 taksite daha az miktar ödeyerek alabileceğim monitör skalasında sizce hangisini tercih etmeliyim şu anki monitörüm MSI MAG 256 F

Sırf OLED olacak diye bütçenizi zorlamaya gerek yok. Monitörler hakkında çok bilgim yok ama ucuz yollu OLED alacağınıza düzgün bir IPS alın. Sonra yanmasın ekran. Bütçeniz nedir monitör için? Belki çift monitör yaparız.

Hocam OLED yanma olayı tamamen nedir pek bir bilgim yok ama Samsung G5 OLED ise bence gercekten cok iyi OLED'in en kötüsü bile bence kesinlikle IPS'in en iyisinden kat kat iyidir ama yanma olayı falan arastırılması lazım bıraz bütçe olayı ıse hocam tamamen taksıt bankarta yapılan taksıt ne ıse ona gore bütçem var aylık 2.5 3K odeyebılırım bu sevıyelerde ornek ASUS alsam 4 ayda falan 2.5k falan oderım mesela Samsung da ıse 9 taksıt ımkanı tanınmıs onda daha fazla taksıt oderım 300 500TL 9 taksıt olur ama OLED olur kalıtelı olur diye dusunuyorum sızce 2K da hem bilgisayar hem de baktıgım monıtorler nasıl ıs gorur mu sızın aklınızda olan modelı atarsanız daha ıyı olur hocam bakarım bır ama 10bıt ve 2K IPS kesınlıkle en dusuk krıteller benım ıcın ama aklıma Samsung da yattı aslında 20k olmasına ragmen 9 taksıt ımkanı gercekten cok ıyı bu arada arasında kaldıgım monıtorlerın en buyuk farkı ıse OLED

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…