@Yelleeror, Bu bütçede alabileceğiniz en iyi monitörlerden biri bu. Ziraat Bankası kartına 9 taksitle ayda 1785 TL oluyor. 2. Monitör almak isterseniz ortalama bir şey de bakabiliriz.

@Yelleeror, Bu bütçede alabileceğiniz en iyi monitörlerden biri bu. Ziraat Bankası kartına 9 taksitle ayda 1785 TL oluyor. 2. Monitör almak isterseniz ortalama bir şey de bakabiliriz.
hocam oncelıkle beyaz almam kı zaten bunun asus tan pek bır farkı oldugunu sanmıyorum oled farkını gormek ıstıyorum gercekten ama basımıda agrıtmasın ıstıyorum sızce en mantıklı secenek ne oled en ucuz olarak

Sırf OLED olacak diye bütçenizi zorlamaya gerek yok. Monitörler hakkında çok bilgim yok ama ucuz yollu OLED alacağınıza düzgün bir IPS alın. Sonra yanmasın ekran. Bütçeniz nedir monitör için? Belki çift monitör yaparız.

Hocam OLED yanma olayı tamamen nedir pek bir bilgim yok ama Samsung G5 OLED ise bence gercekten cok iyi OLED'in en kötüsü bile bence kesinlikle IPS'in en iyisinden kat kat iyidir.

Son düzenleme:
Hocam OLED yanma olayı tamamen nedir pek bir bilgim yok ama Samsung G5 OLED ise bence gercekten cok iyi OLED'in en kötüsü bile bence kesinlikle IPS'in en iyisinden kat kat iyidir.
En iyi OLED'lerin bile yanma riski varken OLED'in kötüsü dediğiniz ekranın yanma riskini siz düşünün.

En iyi OLED'lerin bile yanma riski varken OLED'in kötüsü dediğiniz ekranın yanma riskini siz düşünün.

Hocam sizce en mantıklı secenek ne sanırım Samsung yanma garantisi veriyor bildiğim kadarıyla?

Hocam OLED'den sonra sızde haklısınız sıkıntılı ısler OLED'ın yanması falan aklımda 2 monıtor var sızce hangısını almalıyım https://www.epey.com/monitor/karsil...-tuf-gaming-vg27aq5a_dell-alienware-aw2725dm/

Son düzenleme: