Başlıkta da okuduğunuz gibi; Valorant ve Rust oyununda oyunu açtıktan 2-3 dakika sonra her 10-15 saniyede bir donarak bilgisayarım bütün kabloları da görmemekle beraber ekran donuyor. Sadece Rust ve Valorant'ta oluyor bu problem. Bütün testleri de yaptım, tüm parçalarım tamamen sağlam. Isınma sorunum hiç yok, 55-60 dereceyi geçmiyor.
Detaylar
Kim cevapladı?DarthVader1
Üstün
- Makaleler
- 1
Başlıkta da okuduğunuz gibi; Valorant ve Rust oyununda oyunu açtıktan 2-3 dakika sonra her 10-15 saniyede bir donarak bilgisayarım bütün kabloları da görmemekle beraber ekran donuyor. Sadece Rust ve Valorant'ta oluyor bu problem. Bütün testleri de yaptım, tüm parçalarım tamamen sağlam. Isınma sorunum hiç yok, 55-60 dereceyi geçmiyor.
Oyunları oynarken Afterburner ile video çekip buraya atabilir misin?
Merhaba bugün incehesaptan bir sistem aldım. Aynı sorunu valoranta girince ben de yaşıyorum. Şimdi slotları gen4e alıp deneyeceğim olursa yazacağım.
Merhaba bugün incehesaptan bir sistem aldım. Aynı sorunu valoranta girince ben de yaşıyorum. Şimdi slotları gen4e alıp deneyeceğim olursa yazacağım.
Maalesef düzelmedi benim gen4e çekmem de bir çözüm bulabildiniz mi acabaBaşlıkta da okuduğunuz gibi; Valorant ve Rust oyununda oyunu açtıktan 2-3 dakika sonra her 10-15 saniyede bir donarak bilgisayarım bütün kabloları da görmemekle beraber ekran donuyor. Sadece Rust ve Valorant'ta oluyor bu problem. Bütün testleri de yaptım, tüm parçalarım tamamen sağlam. Isınma sorunum hiç yok, 55-60 dereceyi geçmiyor.
Son düzenleme:
ekran kartınız nvidia ise bi önceki sürüme al ben öyle çözdüm kankaMerhaba bugün incehesaptan bir sistem aldım. Aynı sorunu valoranta girince ben de yaşıyorum. Şimdi slotları gen4e alıp deneyeceğim olursa yazacağım.
Maalesef düzelmedi benim gen4e çekmem de bir çözüm bulabildiniz mi acaba
Yeni konular
-
-
-
Scott Pilgrim vs. the World: The Game: Complete Edition - Türkçe Yama
- RewAdIs Çeviri
-
-
-
-