hiç duymadım yorum yapmayacağım yanlış yönlendirmemek amacıylabirkaç sorum daha var aslında attığım kasaların ikisindede enermax diye duymadığım bi marka kasa kullanılmış ama bütçem kasa değiştirmeye yetmiyor ve 600w o bileşenler için yeterli midir? bide psu saatli bomba gibi duruyo tarzı yorumlar almıştım bildigim kadarıyla bu sistemeler test edilerek yollanıyor sorun çıkarır mı bana o psu ve kasa?
Detaylar
Kim cevapladı?ben başka bir siteden kule tipi soğutucu siparişide verdim geçen hafta bilgisayardan önce gelsin dursun diye 7500f e takıp rahat kullanırım gibi düşünüyorum ya vallahi çok arada kaldım amd işlemciyi mi alsam yoksa intel mi?hiç duymadım yorum yapmayacağım yanlış yönlendirmemek amacıyla
Bunu al, ikiside kötü.
En azından parça kalitesi yükselsin.
Görülmedi çünkü Intel ekran kartı çıkarmaya başlayalı daha birkaç sene olmadı değil mi? RTX 4060 varken ben B580 tercih etmezdim. Evet daha fazla FPS alıyorsun ama Intel daha yeni girdi ekran kartı piyasasına ve kart stabil değil.Intel sistemin kararlılık açısından birkaç sene içinde pişman ettiği nerede görülmüş.
intel işlemciden bahsetmiştim.Görülmedi çünkü Intel ekran kartı çıkarmaya başlayalı daha birkaç sene olmadı değil mi? RTX 4060 varken ben B580 tercih etmezdim. Evet daha fazla FPS alıyorsun ama Intel daha yeni girdi ekran kartı piyasasına ve kart stabil değil.
Atılan Pckolik sitesindeki sistemi alabilirsiniz. Anakartı B650 yapabilirsiniz. Kasayı T5 veya T7 seçip sistemi aldıktan sonra PSU değişirsiniz.
O zaman daha da beter. Marka ismine bakıp birkaç sene sonra da sizi pişman etmez diyemezsiniz. Eğer Intel işlemcili sistemi alırsa ileride işlemci yükseltmek istediğinde anakart da değişmek zorunda kalacak.
hocam pc kolik sitesi güvenilir mi ? hiç alışveriş yapmadığım için soruyorum ve yukarda arkadaşın dediği gibi msi rtx 4060 ventus çok ısınıyor gibi konular gördüm ben siz ne dersinizAtılan Pckolik sitesindeki sistemi alabilirsiniz. Anakartı B650 yapabilirsiniz. Kasayı T5 veya T7 seçip sistemi aldıktan sonra PSU değişirsiniz.
O zaman daha da beter. Marka ismine bakıp birkaç sene sonra da sizi pişman etmez diyemezsiniz. Eğer Intel işlemcili sistemi alırsa ileride işlemci yükseltmek istediğinde anakart da değişmek zorunda kalacak.
atılan pc de kasa türkiyede nerdeyse çok az kullanılmış ve yorumu çok az bi marka güvenirliği nerdeyse hiç yok bide single kit ram var dual yapmaya çalışınca +600 lira fark koyuyor çok saçma benceAtılan Pckolik sitesindeki sistemi alabilirsiniz. Anakartı B650 yapabilirsiniz. Kasayı T5 veya T7 seçip sistemi aldıktan sonra PSU değişirsiniz.
Son düzenleme:
Hocam PC kolik sitesi güvenilir mi? Hiç alışveriş yapmadığım için soruyorum ve yukarıda arkadaşın dediği gibi MSI RTX 4060 Ventus çok ısınıyor gibi konular gördüm ben siz ne dersiniz?
Atılan PC de kasa Türkiye'de neredeyse çok az kullanılmış ve yorumu çok az bir marka güvenirliği neredeyse hiç yok bir de Single kit RAM var Dual yapmaya çalışınca +600 lira fark koyuyor çok saçma bence
Güvenilir.
Çok kaliteli bir PSU değil ancak kötü değil, giriş-mid arası PSU kullanıyor.
hocam emin misiniz o pckolikde ki kasayı alsam sorun çıkartmaz dimi uzun süredir almayı bekliyorum çünküGüvenilir.
Çok kaliteli bir PSU değil ancak kötü değil, giriş-mid arası PSU kullanıyor.
Hocam emin misiniz o PcKolik'de ki kasayı alsam sorun çıkartmaz değil mi uzun süredir almayı bekliyorum çünkü
Çıkarmaz, çoğu kişiye aldırdık herhangi bir konu görmedim bu zamana kadar.