noby
Uzman
Temizlenip termal macunu değiştirilirse tamamdır bence.
Diğer bileşenleri şimdi topluyorum hocam, haftasonuna kadar gelir mi acabaTemizlenip termal macunu değiştirilirse tamamdır bence.
Diğer bileşenleri şimdi topluyorum hocam, hafta sonuna kadar gelir mi acaba?
Teşekkür ederim hocam. Gaming gecesini ne zaman nerden kontrol edebilirimBilmiyorum hocam. Aldığınız yerin stoğuna bağlı. İstanbul'dan Şanlıurfa'ya yaklaşık 3 günde geldi hepsi ben topladığım zaman.
Çok aceleniz yoksa gaming gecesine de bir göz atın.
Her Cuma Saat 22:00'da.Teşekkür ederim hocam. Gaming gecesini ne zaman nerden kontrol edebilirim
Hocam hangi anakartı alayım son olarak ? Sipariş veriyorum tek bu kaldıHer Cuma Saat 22:00'da.
![]()
Gaming Gecesi | Cuma Gecesi 22:00’de Buluşalım!
İncehesap Gaming Gecesi’nde en yeni gaming ürünlerinde en iyi fiyatlar seni bekliyor! Hızlı olan fırsatları yakalıyor!www.incehesap.com
Anakartlar için siz hangisini önerirsiniz hocam pekiKasa fırın gibi ısıtır, ön paneli kapalı. Süs amaçlı RGB fan takmışlar işte. PSU da kalitesiz, Frisby ürünleri alınmaz. SSD de o paraya alınmaz, benzer fiyat çok çok daha iyisi olan Exceria PRO var. Vatan şart değilse tabii... RAM seçimi de çöp. Ayrıca kit olarak alın, 2 tane 1x8 almayın.
Bence bunu alın hocam. 2 adet ssd takabiliyorsunuz bunaHocam hangi anakartı alayım son olarak ? Sipariş veriyorum tek bu kaldı
Malesef öncesinde verdim hocam kasa siparisiBence bunu alın hocam. 2 adet ssd takabiliyorsunuz buna
Seçtiğimiz kasanın fiyatı şu anda düşmüş. Alabiliyorsanız kasayı sipariş verin.