O Fortnite de aldığın hatanın ekran kartıyla alakalı olduğunu düşünmüyorum ben sil yükle yapınca düzelmişti fakat rematch gibi bir oyunda Low ayarlarda 50FPS normal bir değer değil.
DDU ile driverini silip yükleyebilirsin bazen en son sürümler sorunlu olabiliyor onun yerine eski sürümleri yüklemeyi deneyebilirsin.
O Fortnite de aldığın hatanın ekran kartıyla alakalı olduğunu düşünmüyorum ben sil yükle yapınca düzelmişti fakat rematch gibi bir oyunda Low ayarlarda 50FPS normal bir değer değil.
DDU ile driverini silip yükleyebilirsin bazen en son sürümler sorunlu olabiliyor onun yerine eski sürümleri yüklemeyi deneyebilirsin.
Tek kanal 16GB kaynaklı test sistemlerinden(çoğu çift kanal tercih eder) daha düşük FPS alma ihtimaliniz var fakat 60 alınıyorsa sizde 55 civarı olur ciddi bir fark göstermez.
Öncelikle eski sürüm sürücüleri deneyin, çare olmazsa MSI Afterburner ile sisteminizin sıcaklık ve kullanım değerlerine bakın. Bilgisayarınızda sıcaklık kaynağı verecek bir program yoksa işlemci sıcaklığınızı göstermeyebilir onun içinde Core Temp indirin kurun sonrasında aktifleşir.