Arkadaşlar selam. RX 7700 XT R5 7500F sistemimde custom ayarlarda CS2 oynuyorum ve son zamanlarda görselde görüleceği üzere sağ üstteki Max m.s. Kısmı 3-10 arasından aniden 20 30'lu değerlere çıkıyor ve anlık takılmalara sebep oluyor bunun sebebi ve çözümü nedir?
Detaylar
Kim cevapladı?Tek sebebi AMD ve çözüm de AMD dışında ekran kartı almak.
Sevgili Efe'nin de dediği gibi tek çare karttan kurtulmakmış.
efebatiin 2
Yetkin
Arkadaşlar selam. RX 7700 XT R5 7500F sistemimde Custom ayarlarda CS2 oynuyorum ve son zamanlarda görselde görüleceği üzere sağ üstteki Max m. S. Kısmı 3-10 arasından aniden 20 30'lu değerlere çıkıyor ve anlık takılmalara sebep oluyor bunun sebebi ve çözümü nedir?
Eki Görüntüle 168518
Son güncellemeyle birlikte bir artış olmuş olabilir mi? CS'ye genelde her güncelleme geldiğinde bir optimizasyon sorunları oluyor. Oyun zaten başlı başlına sorunlu
Direkt AMD demek yanlış olur. 4070 ile bu hafta gelen güncellemeyle arada ben de yaşıyorum. Öncesinde oluyorsa fikrim yok ama son yamayla beraber oyunda sıkıntılar mevcut.
Arkadaşlar selam. RX 7700 XT R5 7500F sistemimde custom ayarlarda CS2 oynuyorum ve son zamanlarda görselde görüleceği üzere sağ üstteki Max m.s. Kısmı 3-10 arasından aniden 20 30'lu değerlere çıkıyor ve anlık takılmalara sebep oluyor bunun sebebi ve çözümü nedir?
Eki Görüntüle 168518
Ben bugün denedim. Aslında bu sorunu uzun süredir yaşıyorum. Temiz kurulum yaptım biraz düzelir gibi oldu, ama şu anlık CS2'de yaşıyorum. Benim yaşadığım sorun CS2'de aniden 7-8 FPS civarına düşmesi. Çevre birimleri mi yoksa kasanın iç sıcaklığından dolayı VRM vb. ısınması mı bilmiyorum. Ama kasa bu havada ekstra sıcak çalışıyor. Hatta biraz daha soğusun diye cam kısmını açtım.
Belki güç kaynağı da olabilir. Veya Windows 11, Nvidia sürücüleri(eski bir sürücüye döndüm) ve son olarak Chipset'ten şüphelendim. Onu da kaldırdım ve birazdan tekrar deneyeceğim.
Bu sorunu yaşayan kişileri de Steam tartışmalarda gördüm. Temiz kurulumdan önce AC Unity aşağı indirince(gerçi bazı oyunlarda da) tarayıcıda falan gezerken de aniden CPU kullanımı %80 falan bulup sistem ağır çalışıyordu. PSU kaynaklı da olabilir hiçbir fikrim yok.
Belki güç kaynağı da olabilir. Veya Windows 11, Nvidia sürücüleri(eski bir sürücüye döndüm) ve son olarak Chipset'ten şüphelendim. Onu da kaldırdım ve birazdan tekrar deneyeceğim.
Bu sorunu yaşayan kişileri de Steam tartışmalarda gördüm. Temiz kurulumdan önce AC Unity aşağı indirince(gerçi bazı oyunlarda da) tarayıcıda falan gezerken de aniden CPU kullanımı %80 falan bulup sistem ağır çalışıyordu. PSU kaynaklı da olabilir hiçbir fikrim yok.
Easley 3
Başarılı
Oyun kaynaklı olma ihtimali yüksek. Eski 1660Tİ kartımda 80-90 FPS alıyor olmama rağmen ciddi bir akıcılık sorunu mevcuttu, kendimi 40-50 FPS gibi hissediyordum, FPS ile alakalı sanmıştım ama değilmiş. CS GO da bu his yoktu bu arada.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
Çözüldü Steam için koleksiyon kartı kastıran uygulama var mı?
- Margot Robbie
-
-
-
-