Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

smtkn

Gelişen
9060 XT 16 GB ekran kartı, Ryzen 5 7500F işlemci, ASUS A620M-A CSM anakart, Patriot Viper Venom 16 GB 6000 MT/s RAM ve Kingston NV3 NVMe M.2 SSD kullanıyorum.

Arkadaşlar, yeni bilgisayar topladım ve Windows kurarken DPC_WATCHDOG_VIOLATION, CACHE_MANAGER gibi farklı hatalar alıyorum. Kurulum yüzde 10’da takılı kalıyor ve hata veriyor. Hatalar değişiyor. Farklı USB’ler denedim, RAM slotlarını değiştirdim, hız aşırtma kapalı. Ne yapmam gerekiyor? Tüm donanımlar sıfır alındı.

Çözüm
Genelde sorunlar sabit disk ve bellek kaynaklı oluyor böyle durumlarda. Başka bir bellek ile deneme imkanınız var ise öyle bir test edin.
Öncelikle geçmiş olsun. BIOS ayarlarınız nasıl acaba? Rufus ile ISO'yu hangi metotla USB'ye yazdırdınız?
Hem Rufus'la hem Media Creation Tool'la yazdırarak denedim çoğu şeyi denedim BIOS'ta Secure Boot kapatarak denedim Fast Boot kapatarak denedim RAM slotlarını değiştirerek denedim PCI girişleri gen 3 yaparak denedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
BIOS sürümünüz güncel mi? Güncel değilse güncellemeyi deneyin. BIOS'taki bütün ayarları varsayılana çevirin. RAM'ler için EXPO açtıysanız kapatın ve daha düşük bir MT/s'te çalıştırın. Sonra tekrar Windows kurulumu deneyin.

BIOS son sürüm, RAM'ler de 4800'de çalışıyor. Daha da düşüreyim mi? Farklı bir RAM alma şansım var iş yerinden, o da olabilir mi?