Gnodyozz

Çalışkan
Hayırlı günler arkadaşlar,

Öncelikle sistemim:
  • RX 9060 XT
  • R5 7500F
  • 16 GB RAM (Tek kanal)
Sıkıntım ise Wi-Fi ile LoL, CS, Forza5, PUBG ve Finals gibi bir sürü oyunda sıkıntı yapmayan internetim (1000 Mbps) Valorant ve Rust'ta oyunumu aşırı derecede kastırıyor. Her 2 Sn'de bir 2-3 saniyelik drop yiyorum sürekli ama sürekli drop yiyorum, oyun kesinlikle oynanmıyor. Ethernet kablosuyla denediğimde ise bir sıkıntı olmadan ikisini de oynayabildim.

Wi-Fi alıcısı olarak TP-Link AX1800 modelini kullanıyorum. Her oyunu açıp oynatan internet neden bunlara girmiyor? Ethernet kablosu aileden dolayı kullanamıyorum, görüntü kirliliği vs.

Şimdiden teşekkürler yardımcı olanlara.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayırlı günler arkadaşlar,

Öncelikle sistemim:
  • RX 9060 XT
  • R5 7500F
  • 16 GB RAM (Tek kanal)
Sıkıntım ise Wi-Fi ile LoL, CS, Forza5, PUBG ve Finals gibi bir sürü oyunda sıkıntı yapmayan internetim (1000 Mbps) Valorant ve Rust'ta oyunumu aşırı derecede kastırıyor. Her 2 Sn'de bir 2-3 saniyelik drop yiyorum sürekli ama sürekli drop yiyorum, oyun kesinlikle oynanmıyor. Ethernet kablosuyla denediğimde ise bir sıkıntı olmadan ikisini de oynayabildim.

Wi-Fi alıcısı olarak TP-Link AX1800 modelini kullanıyorum. Her oyunu açıp oynatan internet neden bunlara girmiyor? Ethernet kablosu aileden dolayı kullanamıyorum, görüntü kirliliği vs.

Şimdiden teşekkürler yardımcı olanlara.
Rust'u bilmem fakat Valorant ağ bağlantısı konusunda aşırı hassas oyun, kendi deneyimlerinden biliyorum. Oyun içinden ağ ara belleği ayarları ile oynamayı dene. Çözüm olmazsa maalesef kablolu oynamaktan başka seçeneğin yok, ki zaten online oyunlarda stabil bir deneyim için kablolu bağlantı şart günümüzde.

Kablo gizleyici ile ethernet çekeceksin. Ethener ile 10 megabitlik internet bile ping yapmıyor. Dünyanın en iyi modemi de olsa WiFi ethernet performansını veremez.

Kablo gizleyici ile ethernet çekeceksin. Ethener ile 10 megabitlik internet bile ping yapmıyor. Dünyanın en iyi modemi de olsa WiFi ethernet performansını veremez.
ethernet performansı istemiyorum zaten diğer oyunlarda sıkıntı yapmayıp bunlarda sıkıntı yapabilecek şey nedir diye sordum ayrıca etherner kullanıp kullanamayacığımı size sormuyorum