Myers Yetkin Katılım 16 Mart 2024 Mesajlar 563 Çözümler 5 Beğeniler 374 24 Nisan 2026 #11 Kayra10 dedi: Deneyip bilgi vereceğim hocam. Hocam yine aynı şekil kapandı bir daha açtım PC'yi ondan sonra PSU'dan garip sesler gelmeye falan başladı bütün fanlar durdu anlamadım neden böyle olduğunu 850 watt PSU nasıl böyle oldu. Genişletmek için tıkla... PSU yeni mi?
Kayra10 dedi: Deneyip bilgi vereceğim hocam. Hocam yine aynı şekil kapandı bir daha açtım PC'yi ondan sonra PSU'dan garip sesler gelmeye falan başladı bütün fanlar durdu anlamadım neden böyle olduğunu 850 watt PSU nasıl böyle oldu. Genişletmek için tıkla... PSU yeni mi?
KS KS Kayra10 Becerikli Katılım 24 Nisan 2026 Mesajlar 52 Çözümler 1 Beğeniler 8 24 Nisan 2026 #12 Myers dedi: PSU yeni mi? Genişletmek için tıkla... Yeni de ses sıvı soğutucunun pompasından geliyormuş bilgisayarcıya götürüp baktıracağım mecburen duruma göre hareket ederim artık.
Myers dedi: PSU yeni mi? Genişletmek için tıkla... Yeni de ses sıvı soğutucunun pompasından geliyormuş bilgisayarcıya götürüp baktıracağım mecburen duruma göre hareket ederim artık.