R5 7500F sistemde 1x16 GB RAM'e ikinci bir modül eklenmeli mi?

Yok gerek yok Revo Uninstaller ile her şeyi Advanced scan yaparak sil ücretsiz zaten o program. Sonrasında çipset dahil tüm sürücüleri sıfırdan kur

@Ehwenisher su an hiç elleme RAM ile oyna önce. Stabiliteyi bulduğunda o profilleri kaydet, en son default çekip kurarsın, OC profilindeyken bir şey kurma corruptlar eğer stabil değilse.

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam yarım saat oldu ve testi yeni yarıladım hata yok. CPU OC tavsiyeniz var mı?

@Ehwenisher Bendeki durum bu, benim işim daha zor. 1.18 vddp 1.34 SoC istiyor 6600 1-2-0 1.72 vdd 1.62 vddq 1.4 vddio 1.2 misc

@Ehwenisher Konunun altında programlar var, statuscore + HWiNFO vddcr_vdd voltage + Ryzen Master'den en iyi Gold ve Silver cekirdek bak ya da HWiNFO'da #0 #1 olarak Gold Silver cekirdekleri gösteriyor. Bir de Ryzen smu Debug tool.

Sonuç budur hocam. 1 döngü bitti.

@Ehwenisher Böyle bak hata var mı 1.6 VDD 1.6 VDDQ 1.45 VDDIO 1.15 VDDP, timingler böyle kalsın test et, testi geçerse 2-3-1 Nitro 1-2-1 yapıp bakacaksın sonraki adımda. En son da 2133 FCLK bakılacak her şey stabil edildikten sonra.

@Ehwenisher Test esnasında kasa fanlarının devirlerini artır ya da RAM'e direkt olarak fan üflet 1 tane tercih senin. Boş yere hata yeme sıcaklık kaynaklı.

High voltaj mod açacaksın 1.43 üzeri için.

Hocam vaktim kalmadı yarın yapacağım. RAM için güvenli sıcaklık limiti nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…