Bütçe
65.000 TL
Tamam ben onu B840 olarak gördüm, o yüzden kötü dedim. Seçilen B650 kabul edilebilir.

Kanka ayrı bir şey soracağım; bu Gaming Gecesi'nde B850M Force Wi-Fi 7700 olmuş, ben Amazon'dan Wi-Fi'siz versiyonunu 8120'ye aldım, elime bugün ulaştı. Sence iade edip Gaming Gecesi'ndekini almamın bir mantığı var mı yoksa uğraşmaya değmez mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kanka ayrı bir şey soracağım; bu Gaming Gecesi'nde B850M Force Wi-Fi 7700 olmuş, ben Amazon'dan Wi-Fi'siz versiyonunu 8120'ye aldım, elime bugün ulaştı. Sence iade edip Gaming Gecesi'ndekini almamın bir mantığı var mı yoksa uğraşmaya değmez mi?

Wi-Fi lazım mı size? Eğer lazım ise o zaman olabilir ama onun harici gerek yok. Arkanızda Amazon olması iyidir.

Wi-Fi lazım mı size? Eğer lazım ise o zaman olabilir ama onun harici gerek yok. Arkanızda Amazon olması iyidir.

Wi-Fi lazım değil, Ethernet kullanıyorum. Wi-Fi kullanmam asla, yani uğraşmaya gerek yok. Bir daha iade falan diyorsunuz.

Tamam ben onu B840 olarak gördüm, o yüzden kötü dedim. Seçilen B650 kabul edilebilir.

Attığım SS'teki sistemi almak üzereyim. Son SS'teki, vallahi umarım pişman etmez. İleride anakart ve PSU'yu upgrade ederim.

Wi-Fi lazım değil Ethernet kullanıyorum Wi-Fi kullanmam asla yani uğraşmaya gerek yok bir daha iade falan diyorsunuz.
Bence gerek yok. Arkanızda Amazon var bir de, onun da azınsanmayacak artısı var.

Attığım ssteki sistemi almak üzereyim son ssteki vallahi umarım pişman etmez ileride anakart ve PSU'yu upgrade ederim.
İlk olarak PSU alın, anakartı ondan sonra alırsınız.

Sipariş verdim, bu şekil ileride PSU, anakart upgrade yaparım.

görsel_2026-03-06_230628882.webp

Bence gerek yok. Arkanızda Amazon var bir de, onun da azınsanmayacak artısı var.

İlk olarak PSU alın, anakartı ondan sonra alırsınız.

https://www.incehesap.com/ferzex-go...ource=paylas&utm_medium=urun&utm_term=desktop bu sisteme bakar mısın ekleme yapabilirsiniz 66kya kadar.